Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!” Iată cum a arătat talentata actriță Gözde Türker în rochie de mireasă și cine este carismaticul ei soț!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 dec 2022, 11:15
Foto(7)

Gözde Türker, care a dat viață personajului Harika în serialul Totul pentru familia mea, s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale!

Serialul Totul pentru familia mea a adus în atenția publicului din România o poveste impresionantă de viață a patru frați rămași orfani, care lupta neîncetat pentru a supraviețui tuturor necazurilor. Cea mai grea lovitură primită din parte destinului a fost dispariția bruscă a ambilor părinți, care i-a marcat profund și le-a pricinuit mare suferință.

Personajele îndrăgitei producții sunt puse în scenă atât de actori celebri, cu vastă experiență pe platourile de filmare, cât și de tineri actori aflați la început de carieră, care dovedesc un talent uluitor.

Printre aceștia se numără și talentata Gözde Türker, care are doar 27 de ani și care a jucat magistral rolul rebelei Harika.

Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!”

Gözde Türker s-a născut în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație de seama alături de sora ei mai mică, din partea părinților, care au făcut mari sacrificii pentru a le susține studiile de-a lungul anilor.

Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și de atunci au sprijinit-o pentru a învață și a-și dezvoltă aptitudinile cât mai mult. Astfel, frumoasa Gözde a început încă de la vârsta de nouă ani să studieze actoria, urmând cursurile de teatru la școala privată a celebrului actor Nedim Buğral, din orașul Bursa.

Citește și: Mărturisiri cutremurătoare pentru Kadir si Akif, în această seară in serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare! Iată cine sunt și cum arată părinții și sora celebrei actrițe Melis Minkari!

Cu o ambiție de fier și o mare pasiune pentru actorie, Gözde Türker a decis că după absolvirea liceului să se înscrie la Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan.

La scurt timp după absolvirea facultății, în anul 2014, Gözde Türker a debutat pe platourile de filmare ale serialului Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, în care a jucat rolul Sultanei Safiye.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Publicul din România a mai urmărit-o pe Gözde Türker și în distribuția serialului Mireasa din Istanbul, în rolul Ulfet, în anul 2018 și de curând tânăra actrița a revenit la Kanal D, în serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat

rolul Harika. În anul 2017, Gözde a debutat și pe scena teatrului, în piesa Günün Çorbası, cu rolul Tiffany Vandermanden.

Dincolo de cariera strălucită, Gözde Türker este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal. Aceasta s-a căsătorit în anul 2021, cu alesul inimii sale, Anil Guler, un prosper om de afaceri. Fericitul eveniment a avut loc în Bursa, orașul de suflet al tinerei actrițe, care a strălucit într-o superbă rochie de mireasă, la brațul soțului ei, la fel de elegant.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.