Harika din serialul Totul pentru familia mea, schimbare radicală de look, la scurt timp după căsătorie! Iată cum arată celebra actriță Gözde Türker, în prezent! Fanii săi au fost uluiți!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2022, 00:18
Gözde Türker Foto(5)

Gözde Türker, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Gözde Türker

Gözde Türker, actrița care a interpretat rolul Harika în serialul Totul pentru familia mea, a recurs la o schimbare spectaculoasă de look!

Gözde Türker are doar 27 de ani, însă cu toate acestea a reușit să acumuleze opt ani de experiență pe platourile de filmare. Tânăra actrița a dovedit un talent deosebit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, producții de amploare. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă Gözde încă din anul 2015, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii și apoi a revenit în producția Mireasa din Istanbul și recent aceasta a apărut în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Harika.

În această vară, Gözde Türker și-a surprins fanii cu o schimbare radicală a înfățișării sale.

Harika din serialul Totul pentru familia mea, schimbare radicală de look, la scurt timp după căsătorie

Născută în anul 1995, în Istanbul, Gözde Türker și-a dorit încă din adolescență să devină o actriță celebră. Astfel, după absolvirea liceului, ambițioasa tânără a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan, pe care a încheiat-o cu brio, reușind să își vadă marea dorința îndeplinită.

Citește și: Harika din producția Totul pentru familia mea, a dezvăluit cea de-a doua mare pasiune a sa! Iată ce face celebra actriță Gözde Türker când nu se află pe platourile de filmare!

In anul 2014 a debutat pe platourile de filmare în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Sultanei Safiye, iar în anul 2016 a fost cooptată să joace în producția Poyraz Karayel, care i-a adus primul mare succes în carieră.

În anul 2018, Gozde a acceptat să joace în producția Mireasa din Istanbul și în 2020 a fost cooptată în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în rolul Harika. În anii 2017 și respectiv 2019, tânăra actrița a jucat și în două piese de teatru, care au însemnat alte două mari realizări pe plan profesional.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dincolo de platourile de filmare, Gözde Türker este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece anul trecut s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Anil Guler, un om de afaceri turc. În vara această, celebra actrița și-a surprins fanii cu o schimbare spectaculoasă de look. Aceasta și-a tuns părul foarte scurt, păstrând aceeași nuanță de blond.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!” Iată cum a arătat talentata actriță Gözde Türker în rochie de mireasă și cine este carismaticul ei soț!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.