Harika se mută la ”coteț”, după ce Suzan a ajuns după gratii. Akif îi promite soției sale că o va scoate din închisoare, după ce a aruncat vina în cârca ei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 feb 2023, 23:13
video Foto(4)

Evenimente neasteptate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

În timp ce se află la masă alături de mama și de sora sa, fiul lui Șengul vede un filmuleț cu tatăl său, extrem de fericit, de la restaurantul lui Gönül. Băiatul rămâne blocat și nu știe ce să le răspundă celor două femei din viața sa, mai ales după ce Șengul a depus actele de divorț și spera ca soțul său să se liniștească.

Suzan ajunge la închisoare, în timp ce Nebahat și Ayla se bucură de răul ei

După ce Akif le-a înșelat pe Nebahat și pe Ayla și le face să piardă o sumă mare de bani fiindcă nu au acceptat ca Suzan să lucreze cu ele la compania de cosmetice pe care vor să o deschidă, dar și după episodul în care Akif a suferit un infarct, Suzan ajunde după gratii.

Momentul în care Suzan a fost ridicată de polițiști a fost primit cu multă fericire de către  Nebahat și Ayla, care au asistat la întreaga scenă.

Citește și: Imagini rare de la nunta îndrăgitei Gözde Türker, actrița care a jucat rolul Harika din serialul Totul pentru familia mea! Iată clipul cu cele mai emoționante momente de la fericitul eveniment din viața frumoasei actrițe!

Este bine cunoscut faptul că Suzan a fost trecută președinta consiliului de administrație al companiei, astfel Akif și-a salvat pielea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este și câți ani are, Emir din serialul Totul pentru familia mea? Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Enes Demirkapi când nu se află pe platourile de filmare!

Akif promite că o va salva din închisoare. Harika nu vrea să mai locuiască cu el după ce i-a făcut asta mamei ei și neavând unde să meargă, îl roagă pe Omer să-i permită să stea cu ei.

Harika se mută la coteț alături de frații Eren, Omer, Asiye și Emel, deși îi este foarte greu să se obișnuiască cu sărăcia, Harika speră ca mama ei să iasă cât mai repede din închisoare.

”Pot să stau cu voi în coteț, frate?”.

Omer nu poate să o refuze pe sora sa, fiind cunoscut faptul că Suzan este mama lui Omer.