Harun este pe cale sa descopere alianta dintre Cihan si Selma! Afla ce masuri va lua barbatul pentru a detine controlul situatiei, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Simtindu-se incoltit, Harun intuieste ca prezenta Selmei in compania lui se datoreaza lui Cihan si recurge la o noua strategie pentru a afla daca i se intinde o cursa.

Descoperind cosmarul prin care trecuse Hazal, din cauza santajului lui Maide, Cihan merge sa isi ia fiica de la conac. Acesta se confrunta insa cu refuzul categoric al lui Harun, care incearca sa o convinga pe Hazal sa ramana in casa mamei sale. Schimbul de replici acide dintre Cihan si Harun o determina pe tanara sa accepte propunerea tatalui ei si sa ignore rugamintile Dilarei.


Intre timp, Asuman trece prin clipe cumplite, in urma incidentului suferit in apartamentul lui Candan.
Aceasta o intalneste pe cea pe care o considera cea mai buna prietena si ii reproseaza faptul ca a profitat de amicitia lor si a vandut-o. Surprinsa de acuzatiile prietenei sale, Candan incearca sa ii explice lui Asuman ca nu are nicio legatura cu trauma suferita de aceasta si impreuna ii pregatesc atacatorului cea mai crunta pedeapsa.

Pe de alta parte, Maide se simte distrusa in urma unei scurte vizite pe care i-o face Dilara, care ii reproseaza comportamentul avut fata de Hazal si ii interzice sa il atinga pe fiul ei, Alaz.

Profund dezamagita, Maide hotaraste sa se predea pentru a-si ispasi pedeapsa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Intre timp, Cansu refuza sa mearga la medic pentru a se trata, in ciuda insistentelor parintilor ei. Nici Deniz nu reuseste sa o convinga sa accepte intrevederea cu medicul specialist, deoarece tanara isi doreste sa devina mama cu orice pret...