Harun ia o decizie radicala cu privire la fiul sau! Ce face acesta aflati azi, in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

Acesta se gandeste cu groaza ca fiul lui poarta numele celui mai mare dusman al sau si decide sa puna capat chinului prin care trece, pentru a-si vedea familia reunita.

Rememorand momentele in care a fusese alaturi de Ayse, Cihan constientizeaza ca isi deschide inima catre o noua iubire si, facandu-si curaj, merge sa ii marturiseasca sentimentele sale. Cihan ii povesteste totul despre viata sa complicata, despre situatia Dilarei si sacrificiul facut pentru onoarea familiei si ii cere lui Ayse sa hotarasca daca il poate accepta cu toate aceste necazuri, care i-au marcat existenta.


Dupa indelungi discutii in care cei doi si-au impartasit detalii despre trecutul lor, Ayse si Cihan decid sa porneasca impreuna pe acelasi drum, pentru a-si trai povestea de iubirea.


Pe de alta parte, lupta pentru suprematie continua intre Hazal si Cansu. De aceasta data Hazal isi insceneaza disparitia de acasa, pentru a crea o situatie dificila pentru Cansu, urmarind ca aceasta sa decada in ochii parintilor. Ingrozita de strategia diabolica pusa la cale de Hazal, Cansu se afla la un pas sa isi paraseasca familia.


Intre timp, Dilara continua sa il viziteze pe Harun, pentru ca acesta sa isi poata vedea fiul.
Insa in ciuda insistentelor Dilarei de a-i acorda timp sa se pregateasca pentru momentul in care ii va marturisi adevarul lui Cihan, Harun incepe sa isi piarda rabdarea si recurge la un gest extrem pentru a-si vedea visul implinit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu ratati un nou episod din "Furtuna
pe Bosfor" azi, de la 20.00, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.