Hasan Ali are un șoc când află că Şahika trăiește. Vezi online live episodul 99 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 feb 2024, 03:10

Hasan Ali are un șoc când află că Şahika trăiește.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 10 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat D miercuri,10 mai 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Hasan Ali află că Șahika trăiește și că este mireasa lui și cere anularea căsătoriei.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Hasan Ali este șocat când vede că Şahika trăiește și că ea este mireasa lui.

Fiindcă nu poate să dovedească faptul că ea și Ender i-au întins o capcană, le transferă acțiunile și le include în Consiliul de administrație al firmei. Următoarea zi o așteaptă pe Şahika să semneze anularea căsătoriei înainte de a afla cineva, dar ea nu mai apare.

Citește și: Prietenii încep să se îngrijoreze din cauza dispariției misterioase a Șahikei și anunță poliția, iar Hasan Ali șterge toate urmele acesteia din casă. Vezi online live episodul 97 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

După ce a convins-o pe Zehra să îi transfere acțiunile, Mert vrea să divorțeze. Zehra îi cere sfatul lui Hasan Ali iar el îi promite că îi va recupera acțiunile și o invită să locuiască la el fiindcă îi este milă de ea pentru că nu are familia alături.

Şahika se duce acasă la Yildiz cu o valiză în mână pe motiv că își caută soțul. Toți sunt șocați să afle că Hasan Ali s-a căsătorit cu ea. 

Hasan Ali vorbește cu avocatul său, iar el îi spune că dacă ea refuză să divorțeze, procesul ar putea dura până la 2 ani. Atunci el plănuiește să o facă să divorțeze de bună voie. O trimite să îi gătească mâncare tradițională și îi spune că altfel se va plânge judecătorului că nu este o soție bună.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fără să știe el, Şahika o pune pe servitoare să îi gătească.

Hasan Ali își invită familia la cină. În timp ce se află acolo, Cagatay se duce să-și ia telefonul din mașină, iar Cansu merge după el, îi spune că nu poate să îl uite și îl sărută.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Hasan Ali concediază tot personalul de acasă și îi cere lui Mahmut să o urmărească iar pe Cansu. Vezi online live episodul 95 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.