Hasan Ali și Şahika se mută la Cagatay temporar, iar Asuman provoacă un accident de mașină. Vezi online live episodul 104 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 18 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 104 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 18 mai 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

După ce casa a fost distrusă în incendiu, Hasan Ali și Şahika se mută la Cagatay temporar

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

După ce casa a fost distrusă în incendiu, Hasan Ali și Şahika aleg să se mute la Cagatay temporar.

Hasan Ali se sfătuiește cu Sedai cum să facă să nu doarmă în aceeași cameră cu soția lui, fără ca ceilalți să își dea seama că nu au o căsnicie reală.

Citește și: Yildiz se trezește din comă după 5 ani. Vezi online live episodul 103 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Asuman este geloasă pe Feride și intră într-o competiție cu ea, întâi la un joc de șah, apoi vrea să învețe să conducă.

Yildiz o ajută și se urcă amândouă într-una din mașinile lui Hasan Ali care este parcată în fața casei. Conduc prin cartier, dar la un moment dat Asuman pierde controlul volanului și lovește trei mașini care sunt parcate în stradă.

Cagatay vrea să-și vândă compania și să înființeze alta, iar pe viitor să se mute în străinătate pentru afaceri, dar Hasan Ali nu este de acord cu acest plan.

Clientul lui Cagatay, care era foarte dornic să achiziționeze compania, renunță în ultimul moment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Hasan Ali pune la cale un plan și îi cere lui Sedai să creeze impresia că Şahika fură bani din compania lui. 

Șahika îi trimite pe toți de acasă și îl otrăvește pe Hasan Ali.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Yıldız își iese din minți când îi găsește pe Cagatay și pe Cansu împreună în camera de hotel. Hasan Ali încearcă să-i salveze căsnicia fiului său. Noi evenimente pline de suspans vor avea loc în această seară, de la ora 20:00, în Prețul fericirii

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.