Hasan Ali, tatăl lui Çagatay din serialul Prețul fericirii, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată ce vârstă venerabilă are celebrul actor Erdal Özyağcılar și cine este soția sa

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 apr 2023, 17:46
Foto(5)

Cine este și câți ani are Hasan Ali din serialul Prețul fericirii! Renumitul actor Erdal Özyağcılar trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, actrița Guzin Ozyagcilar și au o căsnicie de peste cinci decenii!

Erdal Özyağcılar face parte din generația de aur a cinematografiei din Turcia. În cei peste 50 de ani de activitate pe platourile de filmare și pe scenele marilor teatre a cucerit iremediabil publicul din țara natală și de peste hotare, cu un talent desăvârșit și cu o carismă aparte. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent, în distribuția serialului Prețul fericirii, în care a dat viață personajului Hasan Ali, alături de alți actori celebri.

Dincolo de profesia strălucită, îndrăgitul actor Erdal Özyağcılar este un familist convins care își adoră soția și cei doi copii, care le-au moștenit talentul și le calcă pe urme pe plan profesional.

Hasan Ali din serialul Prețul fericirii, o figura emblematică a cinematografiei turcești

Erdal Özyağcılar s-a născut în anul 1948, în localitatea Iznik, din Bursa, unde a crescut și a studiat. În ciuda faptului că și-a dorit încă din copilărie să devină un actor renumit, la vârstă majoratului, după încheierea liceului, Erdal a decis să se înscrie la Facultatea de Drept a Universității din

Istanbul, la care însă a renunțat în anul al doilea și s-a reorientat către Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes. La scurt timp a început să joace pe scenele marilor teatre din Turcia, unde a fost rapid remarcat de casele de producții care l-au cooptat apoi în primele sale proiecte cinematografice și de televiziune.

Citește și: Cine este și câți ani are carismaticul Çağatay, noul pretendent al buclucașei Yildiz din serialul Prețul fericirii! Iată cu ce actriță celebră din Turcia este căsătorit chipeșul Berk Oktay, în viața reală

În anul 1966, Erdal Özyağcılar a debutat pe platourile de filmare ale producției artistice Ölüm Tarlası, care a însemnat primul pas către cariera de mare succes de astăzi.

Dovedind un talent uriaș și o carismă deosebită, actorul a continuat să primească noi propuneri de a juca în filme și seriale de excepție care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2020 a fost cooptat în distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul Hasan Ali, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional și are de gând să își

continue cariera fulminantă deși a ajuns la venerabila vârstă de 74 de ani.
Dincolo de viata profesională strălucită, Erdal Özyağcılar se declara un bărbat fericit și împlinit deoarece are o familie superbă. Celebrul actor s-a căsătorit în urmă cu cinci decenii cu actrița Güzin Özyağcılar, care i-a dăruit doi copii minunați și formează și astăzi o familie fericită și unită.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender va face o descoperire șocantă despre Halit! În vreme ce Sahika va pune la cale un nou plan diabolic împotriva rivalei Yildiz

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.