Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei! Iată cum arăta Güzin Alkan la început de carieră, în urmă cu aproape două decenii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2022, 22:33
totul pentru familia mea Foto(5)

Guzin Alkan, in serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Guzin Alkan

Güzin Alkan se numără astăzi printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale generației sale și care continuă să surprindă publicul cu noi proiecte de senzație.

Serialul Totul pentru familia mea a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate și continuă să surprindă cu noi momente emoționante și răsturnări uluitoare de situație. Îndrăgită producție aduce totodată în atenția telespectatorilor și o distribuție excepțională, formată din actori celebri, dar și din tineri aflați la început de carieră, dornici să se afirme. Printre actorii renumiți se numără și superbă Güzin Alkan, care a jucat rolul Hatice, mama celor patru frați.

Această a făcut mereu senzație cu aparițiile sale și a cucerit publicul cu rolurile sale magistral interpretate, de-a lungul celor două decenii de activitate.

Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei

Guzin Alkan care s-a născut în anul 1981, în Izmir, unde a crescut și a studiat peste ani. Părinții săi, oameni simpli, s-au străduit să ii asigure un viitor frumos, în ciuda tuturor dificultăților.

După absolvirea liceului, Guzin a decis să își urmeze marele vis de a deveni actrița și s-a înscris la Facultatea de Arte Plastice, Secția Actorie, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!” Iată cum a arătat talentata actriță Gözde Türker în rochie de mireasă și cine este carismaticul ei soț!

În anul 2000, după Guzin a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Izmir, iar în anul 2003 a fost remarcată pentru talentul ei uriaș de o renumită casă de producție din Turcia și a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, Pilli Bebek. Treptat, superbă Guzin a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme, care i-au adus mari succese de-a lungul anilor.

Cel mai recent proiect a fost rolul jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat episod rolul Hatice, mama a patru frați, greu încercați de soarta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de viața profesională presărată cu multe succese, Guzin Alkan este o femeie plină de viață și optimistă.

Aceasta se numără printre puținele actrițe celebre care nu au apelat la intervenții estetice de amploare, ci a preferat să încânte publicul cu frumusețea ei naturală, chiar dacă a ajuns deja la vârsta de 41 de ani.

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!