Hatice Sendil, actrita din serialul Dila: “Ma schimonoseam in fata oglinzii”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Hatice Sendil, actrita care o interpreteaza pe Dila in serialul cu acelasi nume, care incepe luni seara, la ora 20:00, la Kanal D, spune ca si-a descoperit vocatia de actrita de la o varsta foarte frageda.

De fapt, descoperirea le-a apartinut prietenilor familiei sale, care au remarcat in micuta Hatice calitatile necesare pentru scena si cinema.

“Eram micuta, cativa anisori, si imitam tot felul de personaje pe care le vedeam la televizor si care imi atrageau cumva atentia. Ma schimonoseam in fata oglinzii, cantam, desi nu aveam voce. Ai mei ma priveau si pareau amuzati, dar ma incurajau.  Ma duceau constant la spectacole, iar dupa o vreme, prietenii de familie care veneau in vizita spuneau ca am "stofa" de actrita.

Eu nu imi faceam totusi sperante… Si uite ca miracolul s-a intamplat”, a povestit frumoasa actrita.

Frumoasa actrita spune ca serialul “Dila”, in care interpreteza personajul principal feminin, a facut-o sa se simta mult mai stapana pe ea, in situatii dificile. “Cumva, parca am preluat din felul de a fi al personajului meu. Daca inainte eram mai timida, rareori mi se intampla acum sa ma mai pierd cu firea”, a spus Hatice Sendil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe Hatice Sendil o puteti urmari in noul serial turcesc “Dila”, care va fi difuzat incepand din 20 aprilie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul este o poveste  impresionanta despre iubire interzisa, ura, lupte intre familii rivale si conflictul dintre doua lumi aparent ireconciliabile, cea traditionala si cea moderna.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.