Hatice Sendil, actrita principala din  serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”, hartuita de un fan

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:29

Actrita Hatice Sendil, cunoscuta telespectatorilor din Romania din serialul “Dila” si eroina productiei “Ziua in care mi s-a scris destinul”, ce va debuta maine, de la ora 20:00, la Kanal D, este foarte populara in tara sa si, prin urmare, este asaltata de fani.

Frumoasa actrita, care a fost Miss Turcia in 2001, este asaltata de fani de fiecare data cand iese in oras. Daca aceste manifestari ale simpatiei, in limita decentei, nu fac rau nimanui si nu reprezinta un pericol, de curand, actrita s-a confruntat cu o situatie “neobisnuita” din  acest punct de vedere.

Mai  exact, un fan inrait, care i-a aflat, nu se stie cum, numarul de telefon, i-a trimis timp de doua saptamani,  zi de zi, mesaje prin care ii spunea ca este indragostit de ea si ca o iubeste: “Esti visul meu de femeie”, “Tu esti ratiunea mea de

a fi…”,” Imi incep  fiecare zi cu gandul la tine”, “Casa mea este plina cu tablouri cu tine”, “Esti idolul meu, Hatice!”.

Frecventa cu care a primit mesajele a speriat-o atat pe Hatice, dar si pe sotul ei, producatorul Burak Sagyasar. Astfel, actrita a declarat ca se simta magulita sa stie ca are foarte multi fani, insa totul trebuie sa se desfasoare cu o limita. Dupa aceasta interventie, misterioasele mesaje s-au oprit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Ofer toata atentia fanilor mei, in masura timpului meu si in masura decentei de care ei dau dovada. Ma flateaza sa stiu ca sunt atat de populara, dar cand interesul obsesiv al cuiva pentru  persoana mea tinde spre patologic, voi fi nevoita sa iau masuri”, a declarat actrita.

Pe Hatice Sendil o puteti vedea in rolul lui Elif, o femeie care isi imprumuta corpul pentru a deveni mama-surogat, in serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”, ce va fi

difuzat din 12 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.