Hatice Sendil, din serialul “Dila”, se va casatori luna viitoare. I-a cumparat viitorului sot un ceas de 30.000 de euro!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Nu ratati PREMIERA serialului care incepe din 20 aprilie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D!

Actrita Hatice Sendil, interpreta rolului principal din serialul “Dila”, ce va fi difuzat din 20 aprilie, in fiecare luni si marti, la Kanal D, traieste una dintre cele mai fericite perioade din viata ei: la sfarsitul lunii viitoare, pe 29 mai, frumoasa Hatice se va casatori cu alesul inimii ei, producatorul Burak Sagyasar, cu care formeaza, de multa vreme, unul dintre cele mai in voga cupluri din Turcia.

Zilele trecute, cei doi indragostiti au fost surprinsi de ziaristi alaturi de mamele lor in timp ce faceau cumparaturile pentru nunta.

Printre cele mai valoroase obiecte achizitionate se afla si ceasul Vacheron Constantin, in valoare de 30.000 de Euro, pe care Hatice l-a cumparat pentru viitorul ei sot. La iesirea din magazin, Hatice a fost intrebata unde isi va petrece luna de miere.

“Inca nu avem un plan... In functie de programul nostru, vom petrece luna de miere in Turcia sau in strainatate”, a raspuns actrita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.