Hatice Şendil, eroina serialului Ziua în care mi s-a scris destinul, apariție de senzație în costum de baie! Iată cum arată celebra actrița la cei 39 de ani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2023, 06:25
Foto(7)

Îndrăgita actriță Hatice Şendil este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei.

Hatice Şendil are 39 de ani și o carieră strălucită de aproape două decenii în domeniul actoriei. Frumoasă actrița a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de excepție, chiar dacă vreme de câțiva ani după nașterea fiului ei a lipsit din lumina reflectoarelor. În anul 2020 frumoasă Hatice a revenit pe platourile de filmare și a jucat în două seriale de excepție, Uyanış: Büyük Selçuklu și İyilik, în care a primit rolurile principale.

Hatice Şendil, eroina serialului Ziua în care mi s-a scris destinul, apariție de senzație în costum de baie

Publicul din România a cunoscut-o pe superbă Hatice Şendil încă din anul 2012 în distribuția serialului Dila, în care a jucat alături de marele actor Erkan Petekkaya și doi ani mai târziu, în serialul Ziua în care mi s-a scris destinul, în care a jucat rolul central alături de renumitul actor Ozcan Deniz.

Citeste si: Hatice Sendil (Elif din "Ziua in care mi s-a scris destinul"), poza de familie! Celebra actrita isi exercita rolul de mama in orice situatie! Iata cum a fost surprinsa alaturi de fiul si de sotul ei, la Cannes!

La scurt timp după ce a devenit mămică, Hatice Sendil s-a retras pentru o bună perioada de timp de pe platourile de filmare, hotărând să se dedice trup și suflet fiului ei.

În anul 2020, actrița a decis să revină în lumina reflectoarelor și a fost cooptată în distribuția serialului Uyanış: Büyük Selçuklu, care i-a adus mare succes, iar anul acesta a jucat într-o altă producție de excepție intitulată İyilik, pentru care a fost nevoită să recurgă la o schimbare de look.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Hatice Şendil, aflată în vacanta alături de soțul ei Burak Săğyaşar, după finalul serialului la care a participat, şi-a împărtășit pe rețelele de socializare câteva imagini inedite în care nu s-a sfiit să apară în costum de baie la piscină.

Citeste si: Vă mai amintiți de superba Hatice Şendil? Iată cum arată în prezent, după ce a recurs la o intervenție estetică la nivelul feței! Fanii săi au fost uimiți de schimbarea radicală!

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.