Hatice Sendil este insarcinata? Iata cum arata actrita in prezent si ce declaratii a facut despre acest subiect

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 06:05

Actrita Hatice Sendil, cunoscuta telespectatorilor din Romania din serialul “Dila”, difuzat anul trecut, la Kanal D, si eroina productiei “Ziua in care mi s-a scris destinul”, ce va fi difuzat din 12 octombrie, este insarcinata cu primul ei copil, potrivit ziarelor tabloide din Turcia.

Hatice Sendil este casatorita de un an cu producatorul Burak Sagyasar, cei doi formand un cuplu de sase ani. Cei doi au declarat la inceputul anului ca isi doresc copii, insa Hatice a subliniat ca vor mai amana momentul deoarece au fost implicati in multe proiecte si simt nevoia sa se dedice unul celuilalt. In numeroase randuri, cei doi au fost surprinsi facadu-si fotografii alaturi de copii, semn ca isi doresc sa devina parinti.

Desi in ultimul timp presa turca a lansat speculatii despre o posibila sarcina a actritei, aceasta a incercat sa pastreze discretia ce o caracterizeaza. Jurnalistii turci au dorit sa afle detalii referitoare la sarcina actritei, dar Hatice a evitat sa transmita informatii din intimitatea casniciei sale si a incercat sa dezminta informatia.

“Chiar daca ar fi vorba de un bebe, nu v-as spune! Este confidential!”,

a declarat actrita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Conform presei din Turcia, despre sarcina actritei stiu doar apropiatii familiei, insa zvonurile au inceput deja sa apara in tabloide. Acest fapt a determinat-o pe Hatice sa nu mai participe la evenimentele mondene, in ultima vreme, pentru a nu fi fotografiata de paparazzi.

Nu ratati PREMIERA serialului "Ziua in care mi s-a scris destinul", care va fi difuzat din 12 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.