HATICE SENDIL si BURAK SAGYASAR, doi parinti fericiti! Iata cum au fost surprinsi acestia alaturi e fiul lor, Can, in cea mai recenta vacanta, pe Coasta de Azur!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 dec 2017, 15:14
video Foto(5)

De cand a devenit mamica, Hatice Sendil isi petrece foarte mult timp alaturi de familia sa.

De curand, frumoasa actrita a fost surprinsa in Istanbul, plimbandu-se alaturi de fiul ei, Can. Jurnalistii n-au ezitat sa ii adreseze cateva intrebari fericitei mamici, despre modul in care i s-a schimbat viata de cand a venit pe lume bebelusul ei. Hatice Sendil a declarat ca se simte minunat in postura de mama, adaptandu-se cu noile sale activitati si ca adora sa petreaca cat mai mult timp alaturi de familia sa.

"Totul este bine! Ne plimbam, respiram aer curat! Eu m-am obisnuit cu el, el s-a obisnuit cu mine, totul decurge foarte bine! A fi mama este un sentiment de nedescris! Traim zile foarte frumoase, suntem foarte linistiti! Multumim fiecarei zile care ne este data sa o traim!", a spus actrita.

Citeste si: BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN se muta in casa noua! Iata cat de spectaculoasa este noua lor resedinta si cat de fericiti sunt impreuna! VEZI imagini inedite!

(sursa: Instagram, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.