Hatice Sendil si sotul ei, Burak Segyasar au participat la unul dintre cele mai grandioase evenimente mondene din Turcia, la sfarsitul anului trecut! Iata cum arata celebra actrita in a cincea luna de sarcina

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 15:34

Vedeta a stralucit la bratul sotului ei, intr-o rochie neagra eleganta.

Frumoasa actrita si sotul ei, Burak Segyasar au participat la nunta unui coleg de breasla, celebrul Murat Yldirim, care s-a casatorit cu Imane Elbani, la sfarsitul anului trecut.


Actorul Murat Yldirim, devenit cunoscut dupa rolurile magistrale din serialele de succes "ASI" si "Dragoste si pedeasa", s-a casatorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, Imane Elbani, detinatoarea titlului de Miss Maroc in 2008.
Cei doi au avut o petrecere fastuoasa de nunta, la care si-au invitat foarte multi colegi, prieteni, dar si multe personalitati din Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.