Hatice Tuba Buyukustun luptă împotriva destinului la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:52

Nu pierde un nou episod în fiecare miercuri şi joi!

Protagonista serialului “Asi. Împotriva destinului”, Hatice Tuba Buyukustun este una dintre marile revelaţii ale cinematografiei turceşti fiind extrem de bine cotată pe piaţă după prestaţia din serial, cu care a spulberat audienţele în Turcia.

Hatice Tuba s-a născut pe 5 iulie 1982 la Istanbul şi, deşi iniţial tânăra actriţă a intenţionat să devină scenograf, fiind absolventă a Universităţii Mimar Sinan secţia decor şi costume, soarta a avut alte planuri pentru ea, transformând-o în mai puţin de 5 ani de la debut într-una dintre vedetele cu cea mai mare priză la public din Turcia.

Primele experienţe în

faţa camerelor de luat vederi le-a avut în timpul studenţiei, atunci a jucat în nenumărate spoturi publicitare datorită frumuseţii ei exotice. Cel care a descoperit-o a fost regizorul Tomris Giritlioglu iar primul serial în care a jucat a fost “Sultan Makami”.

Asi. Împotriva destinului- prima mare provocare

Rolul care a propulsat-o în galeria starurilor de primă mână din Turcia a fost cel din serialul “Cemberimde Gul Oya” regizat de Cagan Irmak- în acelaşi an câştigându-şi consacrarea definitivă cu rolul din “Gulizar”.

În 2005 a jucat în “Babam ve Oglum” şi “ Ihlamurlat altinda” pentru ca în 2007 să facă faţă celei mai mari provocări din cariera sa de până acum- rolul lui Asi din serialul
“Asi. Împotriva destinului”.

“Când am auzit că am luat castingul şi urmează să joc rolul lui Asi, am ştiut că se va întâmpla ceva foarte important pentru viaţa mea. A fost o provocare căreia i-am făcut faţă dedicându-mă în totalitate personajului! Cred că oricine a fost nevoit să se lupte vreodată pentru dragoste va rezona cu povestea din acest serial,“ ne-a

declarat Hatice.
 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: