Hatice Tuba Buyukustun: "Sunt îndrăgostită de personajul pe care-l interpretez."

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:52

Noroc cu pantoful, am putea spune atunci când ne referim la cariera Tubei Buyukustun, interpreta lui Asi în serialul "Asi. Împotriva destinului".

Model la origine, Tuba a fost descoperită chiar în timpul unei defilări, când s-a împiedicat şi i-a sărit un pantof din picior. Fără să se piardă, şi cu o naturaleţe ieşită din comun, Tuba şi-a scos şi celălalt pantof şi a continuat să defileze în picioarele goale.

După ce s-a terminat evenimentul, a primit propunerea de a da o probă pentru un rol într-un serial, pentru că întreaga scenă de pe podium fusese urmărită de un producător de film.

De aici a pornit aventura sa prin cinematografie, chiar dacă, atunci când era mică, ura să fie fotografiată sau filmată.

Foarte rezervată în ceea ce priveşte viaţa ei sentimentală, Tuba preferă să vorbească mai mult despre realizările profesionale şi mai puţin despre relaţiile pe care le are.

Un pic din ambele aspecte în interviul ce urmează.

"Sunt foarte norocoasă că m-au ales să fac parte din distribuţia acestui film..."

Vorbeşte-ne puţin despre rolul pe care îl interpretezi în serialul "Asi. Împotriva destinului"...

Sunt îndrăgostită de personajul pe care îl interpretez. Îmi place mult, este un rol care mă provoacă mereu şi mă solicită foarte mult în acelaşi timp, dar nu mă plâng, fac totul din pasiune.

Care a fost prima impresie pe care ţi-ai creat-o atunci când ai citit scenariul?

Că sunt foarte norocoasă pentru că m-au ales să fac parte din distribuţia unui serial atât de...

„plin de sentiment”. Poţi simţi acest lucru în fiecare secvenţă. Este o producţie extraordinară şi nu spun acest lucru pentru că fac şi eu parte din proiect, ci pentru că simt acest lucru. Urmăriţi-l în continuare şi nu veţi regreta!

Trebuie să-ţi spun că în România s-a creat o isterie legată de acest serial. Atunci când ai acceptat acest rol te-ai gândit că o să se întâmple aşa?

Când am acceptat să joc, bănuiam că va fi apreciat şi plăcut de către public, pentru că aveam mare încredere în echipa care urma să îl producă.

În distribuţie sunt mari nume ale teatrului şi cinematografiei turceşti, şi, nu în ultimul rând, scenariul este foarte bun. Când există o armonie între aceste ingrediente succesul vine de la sine.

De unde crezi că vine succesul pe care îl au serialele de acest gen?

Datorită calităţii lor, de la cum sunt realizate, de la poveştile lor, de la scenarii, de la distribuţie, de la cum sunt prezentate poveştile de viaţă, de la faptul că te poţi regăsi în ele, că sunt realiste şi multe alte motive.

Foarte rezervată în ceea ce priveşte iubirea...

În ultima vreme s-au vehiculat multe lucruri despre viaţa ta amoroasă. Care este realitatea? Eşti îndrăgostită? Eşti logodită? Urmează să te căsătoreşti?

Mereu se vehiculează câte ceva despre viaţa mea personală. Cele mai multe dintre ele nu sunt adevărate. În acest moment am o relaţie despre care prefer să nu divulg prea multe.

Vă pot spune că sunt foarte fericită, însă, în acest moment nu mă gândesc să mă căsătoresc.

Partenerul tău din film s-a îndrăgostit, ăn realitate, de soţia lui în timp ce filmau împreună pentru serialul "Furtuna". Ţi s-a întâmplat să trăieşti o astfel de poveste?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Se întâmplă multe lucruri mai mult sau mai puţin inedite în viaţa fiecărui om. În meseria noastră, totul se bazează pe stare şi sentimente şi, în acest fel, fără să vrei, te laşi purtat de val. Am trăit-o şi eu, chiar în acest serial cu Saygin (Saygin Soysal), cel care îl interpretează pe Aslan, însă cred în destin şi mai cred că nu a fost să fie. Se poate întâmpla oricând, orice.

Mai multe despre Tuba...

Povesteşte-ne puţin despre tine. Ştiu că ai început ca model, iar apoi soarta a făcut să devii actriţă. Spune-ne această poveste.

Într-adevăr, eu eram model şi nici nu visam să ajung actriţă, dar cum ţi-am mai spus, cred în destin şi mai cred că totul în viaţă se întâmplă cu un anumit motiv. Mă simt şi ştiu că sunt o norocoasă şi fac această meserie din pasiune.

Care este actorul sau actriţa alături de care vrei să lucrezi?

Nu pot să-ţi dau un singur nume pentru că îmi doresc să joc cu oricare dintre marii actori ai cinematografiei turceşti sau internaţionale. Ar fi o onoare pentru mine şi cred că acesta este visul oricărui actor.

Care este filmul tău preferat? Muzica? Artistul?

Nici aici nu pot să-ţi spun că am un film preferat. Îmi plac o mulţime de filme şi o mulţime de actori. Chiar nu aş vrea să nominalizez unul, că nu ar fi drept faţă de ceilalţi. Ascult orice fel de muzică care îmi atrage atenţia. Depinde de starea mea. Sunt zile în care ascult muzică simfonică şi sunt zile în care ascult muzică pop sau rock.

Cum arată o zi perfectă din viaţa ta?

Să fiu liberă şi să mi-o pot petrece alături de cei dragi. Să fac tot ce-mi trece prin cap. Sunt persoana care poate fi fericită din lucruri mărunte.

Te-ai uitat vreodată la vreo telenovelă românească?

Nu. Din păcate, nu am avut ocazia însă îmi doresc mult acest lucru şi îmi doresc să cunosc România.

Poţi transmite, te rog, un mesaj telespectatorilor din România?

Îi îmbrăţişez cu drag pe toţi şi îi rog să ne fie alături şi de acum încolo. Şi aş vrea să le mai zic că sunt cel puţin la fel de importanţi pentru noi, precum suntem noi pentru ei.

 Sursa: Eva.ro

 

Taguri: