Hazal Kaya, apariție de senzație la nunta unui renumit actor din Turcia! Iată cât de bine arată îndrăgita actriță deși este însărcinată în aproape patru luni!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2022, 00:08
video Foto(5)

Actrița Hazal Kaya a participat de curând la nunta renumitului actor Umut Kurt și a făcut senzație cu aspectul ei fizic de invidiat.

Celebra actrița Hazal Kaya se numără printre cele mai talentate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 31 de ani, actrița a reușit să acumuleze cincisprezece ani de experiență pe platourile de filmare deoarece a început să joace încă din adolescență. Hazal Kaya și-a construit carieră pas cu pas, prin muncă, sacrificii și perseverență. Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2013, când a jucat în serialul Feriha, care i-a adus și primul mare succes în carieră, apoi a revenit la Kanal D în serialul Povestea noastră, în care a jucat tot rolul principal.

Hazal Kaya, apariție de senzație la nuntă unui renumit actor din Turcia

Dincolo de profesie, Hazal Kaya este o femeie fericită și împlinită deoarece are o familie frumoasă alături de soțul ei și de fiul lor. Iar de curând celebra actrița a anunțat că va deveni mămică pentru a două oară și este extrem de bucuroasă.

Citeste si: Veste mare din Istanbul! Îndrăgita actriță Hazal Kaya va deveni din nou mămică! Iată ce detalii inedite au ieșit la iveală!

Hazal Kaya s-a căsătorit în anul 2019 cu celebrul actor și regizor Ali Altay, iar la scurt timp aceștia au devenit părinții unui băiețel superb, căruia i-au ales numele Fikret-Ali. După naștere actrița a hotărât să rămână doi ani alături de bebelușul ei și s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedică creșterii copilului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși de ceva timp revenise pe platourile de filmare și lucra deja la un nou proiect, Hazal Kaya a anunțat în presă că este din nou însărcinată. De această dată, îndrăgita actrița și soțul ei vor avea o fetiță și deja s-au gândit să aleagă numele Leyla pentru micuța ce va veni pe lume peste aproximativ șase luni.

De curând, celebra Hazal Kaya și soțul ei au participat la nuntă unor colegi de breaslă, Umut Kurt și Melisa İnci.

Renumită actrița a purtat o rochie scurtă, roz, foarte sexy, care i-a pus în valoare silueta uluitoare, în ciuda faptului că este însărcinată în aproape patru luni.

Citeste si: Îndrăgita actriță Hazal Kaya a anunțat sexul bebelușului! Iată ce prenume special au ales ea și soțul ei, pentru cel de-al doilea copil care urmează să vină pe lume peste doar câteva luni!