Hazal Kaya, prima imagine cu fiica sa, Süreyya Leyla! Iată cum a fost surprinsă fericita mămică alături de bebelușul ei, la scurt timp de la naștere!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mar 2023, 18:43
Foto(4)

Prima imagine cu bebelușul celebrei Hazal Kaya! Îndrăgita actriță a publicat prima fotografie alături de micuța Süreyya Leyla, la câteva zile de la naștere! Iată cât de mult îi seamănă mamei sale!

Deși are doar 32 de ani, Hazal Kaya a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate și să devină una dintre cele mai apreciate actrițe datorită talentului ei uluitor și a carismei sale deosebite. Cu o pasiune uriașă pentru actorie, Hazal a pătruns în lumea serialelor turcești de la o vârstă fragedă ajungând să fie una dintre cele mai titrate actrițe ale momentului în Turcia. Dincolo de carieră strălucită, Hazal Kaya este o femeie la fel de fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o familie superbă alături de soțul ei și de cei doi

copii ai lor. De curând, celebra actrița a devenit mămică pentru a două oară și este în culmea fericirii, în ciuda faptului că empatizează mult și cu suferință sinistraților greu încercat de soarta după cumplitele cutremure.

Hazal Kaya, prima imagine cu fiica sa, Süreyya Leyla! Iată cum a fost surprinsă fericita mămică alături de bebelușul ei

Publicul din România au cunoscut-o pe talentată Hazal Kaya încă din anul 2013, când a jucat în producția Feriha, iar apoi aceasta a revenit la Kanal D, în anul 2018, în producția Povestea noastră, în care a

jucat magistral rolul principal. Pe plan profesional, Hazal Kaya s-a bucurat mereu de succese și a avut o ascensiune spectaculoasă de-a lungul celor cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare, jucând în multe producții de excepție. Însă și pe plan personal destinul i-a adus numai momente de fericire și împliniri sufletești uriașe. Hazal Kaya este o femeie fericită și împlinită deoarece are o familie superbă alături de soțul ei, renumitul actor și regizor, Ali Atay (46 de ani) și de cei doi copii ai lor care au devenit centrul universului lor.

Citește și: Celebra Hazal Kaya a adus pe lume cel de-al doilea copil! Fericitul eveniment a venit după ce actrița s-a dedicat pe cât posibil campaniei de ajutorare a sinistraților, în urma devastatoarelor cutremure!

Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2019, după o relație frumoasă de aproape cinci ani, iar în anul 2020, aceștia au devenit părinții unui băiețel adorabil căruia i-au ales numele Fikret-Ali.

Iar anul trecut celebra actrița a anunțat că ea și soțul ei vor deveni părinți pentru a două oară și sunt extrem de fericiți și nerăbdători să își strângă la piept fiica.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe 11 februarie 2023, îndrăgită actrița Hazal Kaya a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă căreia i-au ales numele Sureyya-Leyla.

Cu doar o săptămâna înainte de naștere, Hazal Kaya s-a implicat virtual în campania de ajutorare a sinistraților, greu încercați de soarta după producerea cumplitelor cutremure în Turcia.

Deși fanii renumitei actrițe au așteptat cu nerăbdare imagini cu bebelușul la scurt timp de la naștere, Hazal Kaya a publicat prima fotografie abia pe 8 martie, de Ziua femeii, alegând în mod intenționat această zi specială în care au fost sărbătorite femeile.

Citește și: Hazal Kaya, eroina serialului Povestea noastră, apariție uluitoare în ultima lună de sarcină! „Fiica mea dragă!” Iată cum arată viitoarea mămică!