Hazal Kaya, protagonista serialului Povestea noastră, prima apariție cu burtica de graviduță! Iată cum a fost fotografiată recent celebra actriță la o petrecere mondenă! 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 ian 2023, 19:45
Foto(5)

Îndrăgita Hazal Kaya, prima apariție cu burtică de graviduță la vedere! Iată cum a fost surprinsă celebra actrița!

Celebra actrița Hazal Kaya face parte din categoria celor mai talentate, apreciate și bine cotate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 31 de ani, Hazal a reușit să acumuleze peste cincisprezece ani de experiență pe platourile de filmare deoarece a început să joace de la vârstă fragedă și încă de la primele ei roluri a reușit să cucerească publicul cu talentul ei uluitor și cu o carismă aparte.

Anii au zburat iar în prezent celebra actrița este soție și mama dincolo de carieră ei fulminantă, iar de curând această a anunțat că va mai aduce pe lume un copil peste câteva luni. Iată cum arată îndrăgită actrița cu burtică de graviduță.

Hazal Kaya, protagonista serialului Povestea noastră, prima apariție cu burtică de graviduță

Publicul din România a cunoscut-o pe Hazal Kaya încă din anul 2013, când a jucat în serialul Feriha, care de altfel a însemnat și primul ei mare succes în carieră, iar ulterior actrița a revenit la Kanal D

în serialul Povestea noastră, care de asemenea i-a adus mari satisfacții pe plan profesional. 

Citeste si: Hazal Kaya, apariție de senzație la nunta unui renumit actor din Turcia! Iată cât de bine arată îndrăgita actriță deși este însărcinată în aproape patru luni!

Dincolo de cariera ei strălucită, presărată cu multe reușite, Hazal Kaya este o femeie împlinită și fericită alături de soțul ei, renumitul actor și regizor Ali Atay și de băiețelul lor, Fikret-Ali.

Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2019, iar la scurt timp au devenit părinții unui băiețel superb, care este centrul universului lor. Celebra actrița a sacrificat de dragul fiului ei doi ani de carieră pentru a se dedică trup și suflet creșterii lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De anul trecut Hazal revenise deja pe platourile de filmare și începuse un nou proiect, iar de curând această a anunțat că va deveni mămică pentru a două oară și este extrem

de fericită alături de soțul ei de când au aflat minunată veste.  Hazal Kaya a transmis fanilor ei, în mediul virtual că va avea o fetiță de această dată și este foarte încântată deoarece ea și soțul ei își doreau enorm și o fetiță, căreia i-au ales numele Leyla. Se pare că micuța va veni pe lume în aproximativ șase luni și va aduce multă bucurie familiei sale. 

De curând, celebra actrița Hazal Kaya a publicat câteva imagini din cadrul unei petreceri de nuntă la care participa alături de soțul ei. Dacă în prima ei apariție de când este însărcinată cu cel de-al doilea copil a apărut într-o rochie largă care nu îi lasă la vedere burtică, de această dată îndrăgită actrița a purtat o rochie mulată, cu burtică descoperită parțial. Fanii săi au lansat multe comentarii și felicitări pe contul de socializare al frumoasei mămici.

Citeste si: Îndrăgita actriță Hazal Kaya a anunțat sexul bebelușului! Iată ce prenume special au ales ea și soțul ei, pentru cel de-al doilea copil care urmează să vină pe lume peste doar câteva luni!