Hazal Kaya si Ali Atay au fost “prinsi” in ipostaze incendiare!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Hazal Kaya, actrita care interpreteaza personajul principal feminin din serialul “Feriha”, difuzat la Kanal D si iubitul sau, actorul Ali Atay, au fost fotografiati, pentru prima oara, impreuna.

 

Hazal Kaya si Ali Atay au fost “prinsi”!
Hazal Kaya, actrita care interpreteaza personajul principal feminin din serialul “Feriha”, difuzat la Kanal D si iubitul sau, actorul Ali Atay, au fost fotografiati, pentru prima oara, impreuna.
Chiar daca relatia lor dureaza de 5 luni, cei doi indragostiti, care au incercat sa isi tina relatia departe de ochii lumii au fost surprinsi de obiectivele foto, imbratisandu-se.
Hazal si Ali au participat recent la petrecerea de final a Festivalului Istanbul, care a avut loc in Taksim. Tanarul actor care a venit insotit de prietenii sai, Serkan Keskin si Onur Unlu, nu a renuntat nicio clipa la telefon si, dupa aproximativ o ora, la eveniment si-a facut aparitia si Hazal Kaya.
Bucurosi de revedere dar nestiind ca sunt fotografiati, indragostitii si-au alinat dorul unul in bratele celuilalt.
La finalul petrecerii, Ali a plecat impreuna cu un prieten.
Hazal Kaya poate fi urmarita, interpretand rolul principal feminin, in serialul “Feriha”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Chiar daca relatia lor dureaza de 5 luni, cei doi indragostiti, care au incercat sa isi tina relatia departe de ochii lumii au fost surprinsi de obiectivele foto, imbratisandu-se. Hazal si Ali au participat recent la petrecerea de final a Festivalului Istanbul, care a avut loc in Taksim.



Tanarul actor care a venit insotit de prietenii sai, Serkan Keskin si Onur Unlu, nu a renuntat nicio clipa la telefon si, dupa aproximativ o ora, la eveniment si-a facut aparitia si Hazal Kaya.Bucurosi de revedere dar nestiind ca sunt fotografiati, indragostitii si-au alinat dorul unul in bratele celuilalt. La finalul petrecerii, Ali a plecat impreuna cu un prieten.

Hazal Kaya poate fi urmarita, interpretand rolul principal feminin, in serialul “ Feriha ”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.