Hazal Kaya si Ali Atay, file de poveste! Iata ce dans atipic a ales celebra actrita la petrecerea nuntii sale! Cei doi miri au fost admirati si aplaudati pentru nu au tinut cont de tiparul clasic de nunta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 aug 2021, 01:35
video Foto(5)

Hazal Kaya a devenit de curand sotia celebrului actor si regizor, Ali Atay.

Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania prin rolurile din "Feriha" si "Iubire ascunsa", difuzate la Kanal D, iar acum poate fi urmarita, in serialul "Povestea noastra".
Celebra Hazal Kaya traieste de cinci ani, o frumoasa poveste de dragoste cu actorul si regizorul Ali Atay.

"Suntem cuplul ideal, avem mica noastră lume in care putem sa evadam, avem incredere mare unul in celalalt, suntem puternici impreuna!", a declarat actrita Hazal Kaya.

Cei doi au trecut si prin momente foarte dificile, dar acestea care le-au consolidat relatia.
Ali Atay a fost cel care a sustinut-o moral pe Hazal Kaya in perioada în care mama ei a fost diagnosticata cu cancer.

"Ali este supereroul meu si sunt recunoscatoare pentru fiecare zi petrecut alaturi de el!", a marturisit actrita.


Cei doi indragostiti s-au casatorit saptamana trecuta, intr-un cadru de poveste, plin cu flori, in prezenta familiilor, prietenilor si multor personalitati, la "Fairmont Quasar Istanbul".
Au avut emotii mari si au marturisit ca este un sentiment care nu se poate compara cu nimic altceva, semn ca se iubesc ca in prima zi.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hazal Kaya a purtat doua rochii de mireasa, prima fiind o creatie Ozgur Masur. Martorii cununiei civile au fost: Mustafa Uslu, Ertan Saban, Hande Yılmaz si Elif Dikec.


Cei doi miri frumosi au dansat pe melodia lui Jack Johnson "Banana pancakes", spre incantarea tuturor invitatilor, care i-au privit cu adimiratie, in ciuda faptului ca nu au ales o melodie clasica.
(sursa: gecce.com.tr, viata cu aroma de cafea)