Hazal Kaya si Ali Atay, prima imagine cu bebelusul! Iata cum au fost surprinsi cei doi parinti alaturi de fiul lor, imediat dupa nastere!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 dec 2019, 13:34
video Foto(7)

Hazal Kaya si sotul ei, Ali Atay si-au vazut visul implinit de a-si strange la piept fiul.

Hazal Kaya a devenit mamă. Actrița l-a adus pe lume, în această seară, pe Fikret-Ali, la una dintre cele mai exclusiviste clinici private din Istanbul. Din primele informatii furnizate de publicatiile din Turcia, se pare ca mama si bebelusul sunt perfect sanatosi. Micutul Fikret-Ali este primul copil al cuplului. Presa din Turcia a reusit sa intre intre in posesia primei imagini in care apar cei doi parinti fericiti tinandu-si in brate micutul fiu, imediat dupa nastere.

De curand, celebra actrita fusese surprinsă ieșind de la coafor și plecând la volanul mașinii personale, iar vestea ca a devenit mama a surprins pe toata lumea.

Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania prin rolurile din "Feriha" si "Iubire ascunsa", difuzate la Kanal D, iar acum poate fi urmarita, in serialul "Povestea noastra".
Celebra actrita, Hazal Kaya, s-a casatorit anul acesta, pe 7 februarie, cu actorul si regizorul Ali Atay, dupa o frumoasa relatie de cinci ani.

Pe vremea cand inca filma pentru serialul "Povestea noastra", Hazal Kaya a declarat ca isi doreste enorm sa devina mama cat mai curand. Aceasta dorinta a fost din ce in ce mai aproape de a se indeplini dupa nunta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


In urma cu noua luni, Hazal Kaya primea marea si mult asteptata veste ca va deveni mama. Desi initial nu a dorit sa recunoasca public faptul ca asteapta un copil, actrita si-a anuntat ulterior si fanii ca va fi mamica. Actrita a confirmat la acea vreme, pe contul ei de socializare, zvonurile care circulau de ceva timp in presa turca.

Citeste si: Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", poveste de dragoste ca-n filme! Iata pe cine iubeste celebra actrita Oyku Gurman, in viata reala!

Citeste si: Ferhat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cum a fost surprins tanarul Ali Ersan Duru la sala de fitness, cu patratele la vedere!

Citeste si: Berguzar Korel (Azize din "Patria mea esti tu") asteapta cu nerabdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil! Iata cum arata celebra actrita in cea de-a sasea luna de sarcina si ce sex are bebelusul!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.