Hazal Kaya, tablou de familie! Celebra actriță a sărbătorit alături de soțul și de copiii lor împlinirea a 40 de zile de la nașterea micuței Süreyya – Leyla! Iată cum au fost surprinși cei patru!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2023, 22:20

Hazal Kaya și soțul ei Ali Atay sunt în culmea fericirii! Micuța Süreyya – Leyla a împlinit 40 de zile! „Draga mea fiică, nu știu cum au trecut 40 de zile!” Iată cum au sărbătorit fericitul eveniment alături de întreaga familie!

Hazal Kaya are 32 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și carismatice actrițe ale momentului în Turcia. În cei cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare, Hazal a fascinat publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de excepție, care i-au adus notorietate, multe premii și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația tânăra. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe îndrăgită actriță încă din anul 2013, când a jucat în producția Feriha, iar apoi această a revenit la Kanal D, în 2018, în serialul Povestea noastră.

De curând, celebra Hazal Kaya a devenit mămică pentru a doua oară și este extrem de fericită și împlinită.

Hazal Kaya, tablou de familie! Celebra actriță a sărbătorit alături de soțul și de copiii lor împlinirea a 40 de zile de la nașterea micuței Süreyya – Leyla

Pe plan profesional, Hazal Kaya s-a bucurat mereu de mari succese și de o ascensiune galopantă de-a lungul celor cincisprezece ani de carieră, jucând în numeroase producții de excepție.

Însă și pe plan personal, destinul i-a adus numai multe momente frumoase și fericite, deoarece se bucură de o familie mare și unită. Celebra actriță se consideră o femeie împlinită alături de soțul ei Ali Atay (46 de ani) și de cei doi copii ai lor care le-au adus cea mai mare fericire și le-au pecetluit povestea de dragoste.

Citește și: Hazal Kaya, prima imagine cu fiica sa, Süreyya Leyla! Iată cum a fost surprinsă fericita mămică alături de bebelușul ei, la scurt timp de la naștere!

Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2019, iar un an mai târziu au deveni părinții unui băiețel superb, căruia i-au ales numele de Fikret-Ali. Iar anul trecut, Hazal Kaya și-a anunțat fanii că va deveni mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Pe 11 februarie 2023, îndrăgita actriță a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă, care poartă numele Sureyya-Leyla. Deși a venit într-o perioada dificilă și tristă, la scurt timp de la producerea devastatoarelor cutremure în Turcia, micuța a adus multă lumina și speranța în sufletele părinților săi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe 25 martie, micuța Sureyya-Leyla a împlinit 40 de zile, iar celebra actrița și soțul ei au sărbătorit fericitul eveniment încărcat de multă fericire și de multe semnificații, conform tradiției turcești.

„Dragă mea fiică, care a venit la noi că o rază de speranță în zilele negre, la mulți ani! Nu știu cum au trecut 40 de zile!”, a

scris Hazal Kaya pe contul ei de socializare.