Hazar Sadoglu din serialul "Hercai", un mare cuceritor! Cine este celebra actrita din Turcia, care i-a marcat tineretea carismaticului Serhat Tutumluer?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iul 2021, 16:45
hazar din hercai Foto(7)
Hazar din serialul Hercai, un actor desavarsit
Sursa: Instagram

Serhat Tutumluer, care a dat viata personajului Hazar in serialul Hercai, este considerat unul dintre cei mai talentati si carismatici actori din Turcia!

Actorul Serhat Tutumluer a cucerit publicul din Turcia inca din primii sai ani de cariera, datorita talentului desavarsit dar si datorita unei carisme aparte care i-a adus mari succese pe pla profesional in cei peste douazeci de ani de cand se afla in lumina reflectoarelor. Publicul din Romania l-a cunoscut pe celebrul actor in acest an in serialul Hercai, in care a interpretat magistral rolul Hazar.

Citeste si: În ce oraș din Turcia s-a filmat majoritatea episoadelor din serialul "HERCAI"? Iata cum au fost surprinsi indragitii actori in ultima zi a filmarilor!

Serhat Tutumluer, de la rolurile de barbat seducator din tinerete, pana la rolul de tata grijuliu din serialul Hercai!

Serhat Tutumluer s-a nascut in 1972 in Eskisehir, in Turcia. Desi isi dorea enorm sa urmeze o cariera in actorie, parintii sai l-au indrumat sa urmeze orice alt domeniu care ii putea asigura un viitor de succes.

Astfel, peste ani, Serhat a decis sa studieze Facultatea de Sociologie, in cadrul Universitatii din Istanbul, insa treptat a realizat ca nu trebuie sa isi abandoneze marele vis de a deveni actor si atunci a hotarat sa se transfere la Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii Hacettepe. In anul 1995 a devenit actor cu drepturi depline si a debutat pe marea scena a Teatrului de Stat din Ankara, unde a jucat pana in anul 1997.
Iar ulterior din 1997 si pana in prezent joaca pe scena Teatrului Kocaeli si pe cea a Teatrului Talimhane, pe care l-a infiintat prin propriile cheltuieli in anul 2008.

In cei peste 20 de ani de cariera stralucita, Serhat Tutumluer n-a jucat numai piese e teatru de succes, ci a fost cooptat sa interpreteze roluri importante si in peste 20 de seriale si filme artistice, care treptat i-au adus notorietate atat in tara natala, cat si in multe alte tari.


De-a lungul carierei sale, Serhat Tutumluer a dovedit deseori faptul ca este un actor extrem de flexibil si versatil, care are capacitatea de a interpreta orice rol.

Celebrul Serhat Tutumluer s-a bucurat sa aiba drept partenere in serialele in care a jucat pe multe dintre cele mai frumoase si talentate actrite, care nu numai ca i-au marcat pozitiv cariera, unele chiar i-au lasat amprente si in suflet deoarece au legat prietenii si chiar scurte idile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Una dintre actritele la care Serhat a tinut extrem de mult si pe care o pastreaza in suflet drept uan dintre cele mai talentate si frumoase este Ceyda Duvenci, alaturi de care a jucat in serialul "Kasırga İnsanları", in anul 2004.

Citeste si: Marea problema a telespectatorilor care urmaresc serialului "Hercai". Toti s-au "plans" de acest aspect

O alta mare prietenie a legat celebrul actor Serhat Tutumluer cu indragita actrita Nurgul Yesilcay, care i-a fost partenera in serialul "Ezo Gelin", in anul 2007. Intre cei doi actori nu a existat nimic mai mult decat o frumoasa si sincera prietenie care a rezistat peste ani.

Insa in ciuda tuturor rolurilor jucate de-a lungul carierei sale alaturi de cele mai frumoase si talentate actrite ale Turciei, Serhat a fost iremedial cucerit de o alta mare actrita Senan Kara, pe care publicul din Romania o cunoaste din serialul Patria mea esti tu si din productia Prizoniera destinului. Cei doi s-au cunoscut in anul 2007 si cativa ani mai tarziu au decis sa se casatoreasca, iar mariajul lor a fost pecetluit de venirea pe lume a fiului lor.