Heidi Klum, topless pe o insula tropicala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:21

Heidi Klum se bucura de soare in vacanta sa pe o insula tropicala. Top-modelul a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie in care face plaja topless.

Vedeta nu a dorit sa dezvaluie locatia pe care a ales-o pentru vacanta, informeaza dailymail.co.uk. Marea, verdeata si nisipul completeaza o vacanta de vis, Heidi Klum facandu-si, astfel, un cadou frumos inainte de sarbatori.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/heidi-klum-topless-pictures-9ef3eccd426b142977e5734fe9665f89.jpgInainte de a ajunge pe insula misterioasa, Heidi Klum a fost impreuna cu cei patru copii ai sai, Leni (8 ani), Henry (7 ani), Johan (5 ani) si Lou (3 ani) la Disneyland. Modelul si copiii sai au fost insotiti in excursia la Disneyland de bodyguard-ul si iubitul vedetei, Martin Kristen.


Anul acesta va fi primul pe care Heidi Klum il va petrece fara Seal, de care s-a despartit in 2012. Modelul a cerut divortul de cantaret in luna aprilie a acestui an.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/heidi-klum-topless-beach-france-14-900x675-0cd7a6d3ce1d7d6ee92d530fcb59c47a.jpgHeidi Klum a recunoscut in luna aprilie ca are o relatie cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, insa a sustinut ca nu l-a inselat niciodata pe fostul ei sot, cantaretul Seal, in perioada in care cei doi au format un cuplu.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.