Helmuth Duckadam a fost internat de urgenta la Spitalul Judetean Constanta! Afla cum se simte fostul portar VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 10:40

Helmuth Duckadam, fostul portar al echipei Steaua Bucuresti a fost internat de urgenta, vineri dimineata, la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, potrivit medicilor acesta este in afara oricarui pericol si urmeaza sa fie supus unei interventii minore, conform Mediafax.

Helmuth Duckadam ar putea fi externat din spital sambata, potrivit managerului Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, Dan Capatana.

 

"Helmuth Duckadam s-a prezentat singur la spital, joi noapte, cu o usoara ischemie la nivelul antebratului si a fost internat in Sectia de Chirurgie Cardiocasculara. A fost anutat seful sectiei respective, dar, pentru ca nu prezenta o urgenta majora, operatia chirurgicala a fost amanata pentru ziua de vineri, cand a fost programat pentru o interventie minora la artera radiala.

Daca nu apar complicatii, el ar putea fi externat chiar in cursul zilei de sambata", a declarat Dan Capatana pentru Mediafax.

 

Duckadam a spus ca este posibil sa plece spre Bucuresti sambata si sa nu mai astepte pana luni. Helmuth are 53 de ani si este presedinte de onoare al clubului Steaua Bucuresti. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Duckadam

a castigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni in 1986, la Sevilla, cand a aparat patru penaltiuri, intrand in Cartea Recordurilor. Cu "ros-albastrii" a mai cucerit doua titluri de campion si o Cupa a Romaniei. Are 133 de meciuri in prima liga si doua selectii la echipa nationala.

Sursa: Mediafax