Helmuth Duckadam crede ca Steaua este foarte aproape de titlul de campioana: "Victoria in fata lui Dinamo nu a fost una foarte simpla"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:57

Helmuth Duckadam , legendarul portar al Stelei crede ca echipa antrenata de Reghecampf este mai aproape ca oricand de titlul de campioana.


Dupa victoria obtinuta de Steaua, cu 3-1, in fata rivalei de-o viata, Dinamo Bucuresti, Helmuth Duckadam, directorul de imagine al echipei Steaua, crede ca ros-albastrii sunt foarte aproape de obtinerea titlului de campioni cu conditia sa trateze, si de acum inainte, fiecare meci in parte, cu maxima seriozitate. "Victoria in fata lui Dinamo nu a fost una foarte simpla. Important este insa ca echipa si-a facut foarte bine treaba si a obtinut toate cele trrei puncte puse-n joc.
Ne-am apropiat foarte mult de titlu si, in mod normal, nimeni nu ne-ar mai putea incurca. Trebuie sa tratam si de acum inainte, fiecare meci in parte, cu maxima seriozitate",
a precizat Helmuth Duckadam, pentru WOWbiz. Legendarul portar al Stelei, care actualmente se afla la casa parinteasca din Arad, va reveni in Bucuresti la finalul acestei saptamini, urmind sa-si reia activitatea la clubul Steaua, dupa dificiala operatie suferita la umarul drept.
(Razvan Ionascu)


 

Taguri: