Hidratarea este esențială în zilele toride de vară. Ce poți face pentru a te asigura că apa pe care o bei este sigură, proaspătă și pură

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 iun 2022, 16:34

Cana AQUAPHOR ajută la înlăturarea impurităților existente în apă

Sursa: Captură KANAL D

Hidratarea este importantă în toate perioadele anului, dar în special vara, atunci când temperaturile ridicate pot duce la apariția deshidratării. Pentru a preveni simptomele neplăcute este recomandat consumul a cel puțin 2 litri de apă pe zi.

Suntem în sezonul cald, iar cum temperaturile au început să fie tot mai mari, consumul a 2 litri de apă zilnic este esențial pentru o bună funcționare a organismului. Importantă este nu doar cantitatea de apă consumată, ci și calitatea acesteia. Cum te poți asigura că apa pe care o consumi este tot timpul proaspătă, nu are impurități, este curată și sănătoasă? 

Cana AQUAPHOR, modalitatea prin care poți avea tot timpul în casă apă proaspătă. Cum funcționează? 

Calitatea apei consumate este foarte importantă, atât atunci când vine vorba despre apa de băut, cât și dacă facem referire la apa folosită pentru gătit sau chiar pentru spălat. 

Cea mai simplă modalitate pentru a avea tot timpul apă proaspătă, curată și pură în casă este filtrarea acesteia. Folosind cana AQUAPHOR sunt înlăturate impuritățile existente în apa de la robinet, astfel că nu există riscul de a consuma apă care să conțină compuși organici, fier, plumb, clor, sedimente. În plus, apa filtrată folosind cana AQUAPHOR are un gust mult mai bun și este înlăturat inclusiv mirosul neplăcut.

Cana filtrantă AQUAPHOR funcționează pe baza unui cartuș filtrant, aceasta fiind prevăzută și cu un contor mecanic. Astfel, contorul indică momentul în care trebuie schimbat cartușul filtrant pentru a obține în continuare o apă proaspătă și curată. De obicei, cu un singur cartuș pot fi filtrați până la 350 de litri de apă.

Cei care aleg să folosească o cană AQUAPHOR nu doar că se vor putea bucura tot timpul de o apă cu un gust plăcut și curată, ci vor contribui și la protejarea mediului înconjurător, având în vedere că apa obținută cu un singur cartuș filtrant este echivalentul a 175 de recipiente din plastic.

Nu doar că este de mare ajutor în gospodărie, însă cana filtrantă Provence produsă de AQUAPHOR are și un design modern și care se potrivește în orice gospodărie. În plus, fabricată dintr-un material foarte rezistent, aceasta face față cu brio șocurilor.  

Pentru apa de la robinet există și sistemul Aquaphor Morion care filtrează apa prin osmoza inversă, eliminând compușii organici, nitrații și nitriții, bacteriile și virușii. 

Aquaphor deține peste 130 de brevete internaționale (tehnologii patentate) în domeniul cercetării și dezvoltării echipamentelor de filtrare a apei. Grupul comercializează produsele sale în peste 65 de țări, iar prin propriile fabrici de producție, acoperă întreaga gamă de soluții și sisteme de filtrare și purificare a apei.

De la sticluțele filtrante Aquaphor City, care sunt portabile, cu o capacitate de 0,5 litri și îți asigură accesul la o apă pură și proaspătă oriunde te vei afla, și până la sisteme complete de filtrare a apei, atât reci cât și calde, pentru întreaga locuință.

De asemenea soluțiile Aquaphor, oferă posibilitatea adaptării sistemelor în funcție de necesitățile și particularitățile proiectului și/sau consumatorului.