Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, a trecut prin cele mai triste și dureroase momente! Celebra actriță a pierdut cea mai dragă persoană din viața sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2024, 18:02

Hilal Altinbilek, la înmormântarea tatalui ei

Sursa: kadikoygazetesi.com

Anul 2023 s-a încheiat cu lacrimi și tristețe pentru Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha! Renumita actriță a suferit cea mai dureroasă pierdere din viața să! Iată cum a fost surprinsă în cumplita zi a înmormântării!

Hilal Altinbilek are doar 32 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în producții de excepție, în care a jucat magistral. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2014 în distribuția serialului Karagul și apoi în anul 2020 în producția Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului principal ce i-a adus cel mai mare succes din cariera sa.

Anul 2023 s-a încheiat cu lacrimi și tristețe pentru Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha

Hilal Altinbilek s-a născut în anul 1991, în orașul Izmir, într-o familie frumoasă și unită. Părinții săi i-au oferit o educație de seama și au sprijinit-o mereu în toate alegerile și momente sale dificile de-a lungul vieții. În ciuda faptului că își dorea încă din perioada copilăriei să devină actrița, după absolvirea liceului, Hilal a decis, la îndemnul părinților ei, să se înscrie la Facultatea de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității Ege.

Însă la scurt timp după încheierea facultății, tânăra a realizat că nu va putea profesa în domeniul afacerilor și s-a reorientat către Centrul de Artă Müjdat Gezen din Istanbul, în cadrul căruia a urmat cursuri de teatru, reușind astfel să își îndeplinească marele vis de a deveni actrița cu drepturi depline.

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, se pregătește de un nou proiect de excepție! Iată cine este celebrul și carismaticul actor care îi va fi partener superbei Hilal în noul serial

În anul 2011, Hilal Altinbilek a debutat pe platourile de filmare ale serialului Derin Șular, cu un rol secundar, care nu numai că i-a deschis calea către cariera de succes de astăzi, ci i-a adus și multe propuneri de a juca în noi producții de excepție. Unul dintre cele mai recente roluri jucate a fost cel din serialul Mă numesc Zuleyha, care i-a adus cel mai mare succes din carieră să de până acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Hilal Altinbilek, surpriză de proporții pentru noul ei iubit! Iată ce i-a pregătit celebra actriță carismaticului Mehmet Can Uzun de ziua lui de naștere

Anul 2023 s-a încheiat cu lacrimi și mare suferință în suflet pentru celebra Hilal Altinbilek, deoarece această a suferit cea mai dureroasă pierdere.

Tatăl ei, Özdemir Altınbilek a decedat la vârstă de 66 de ani, din cauza unui cancer extrem de agresiv, în ciuda faptului că se tratase de mulți ani de acea boală cumplită. Ceremonia de înmormântare a avut loc la Moscheea Kilyos Merkez Erdogan, unde celebra actriță Hilal Altinbilek a avut alături multe rude, însă mulți prieteni și colegi de breaslă care au venit să o sprijine moral.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.