Hilal Altınbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei, Metin Hara! Iată în ce ipostaze tandre au fost surprinși și ce planuri au cei doi îndrăgostiți!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2022, 13:42
Foto(4)

Hilal Altınbilek, care a făcut furori cu rolul principal din serialul Mă numesc Zuleyha, a fost surprinsă recent alături de iubitul ei, scriitorul Metin Hara.

Celebra Hilal Altinbilek, care a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu rolul principal din serialul Mă numesc Zuleyha, face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Chiar dacă are doar 31 de ani, superbă Hilal a reușit să acumuleze o experiență de circa un deceniu pe platourile de filmare. Recent, îndrăgita actrița a fost surprinsă alături de faimosul scriitor Metin Hara, deși cu ceva vreme în urmă presă turcă scrisese că cei doi au pus capăt relației lor.

Se pare că iubirea lor este puternică și au reușit să depășească momentele dificile.

Hilal Altınbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei

Telespectatorii din România a cunoscut-o pe Hilal Altinbilek încă de pe vremea în care această juca în serialul Karagul, iar apoi frumoasă actrița a revenit pe micile ecrane, în 2019, în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul principal.

În anul 2018, Hilal Altinbilek a jucat primul ei rol într-un film artistic care i-a adus un mare succes în carieră. Filmul Cocuklar Sana Emanet a fost primit cu admirație de către publicul larg, iar Hilal Altinbilek a jucat magistral alături de celebrul actor Engin Akyürek.

Citeste si: Zuleyha, în pericol de moarte! Aflati ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D! 

Dincolo de viață profesională de mare succes, Hilal Altinbilek s-a confruntat cu multe dezamăgiri pe plan personal. Anul trecut superbă actrița a confirmat oficial relația cu un scriitor celebru din Turcia, Metin Hara, de care se pare că s-a îndrăgostit iremediabil. După doar câteva luni însă, au apărut zvonuri în presă că cei doi ar fi pus capăt relației lor. Însă se pare că această veste nu s-a confirmat deoarece de curând Hilal Altinbilek a reapărut în spațiul public alături de carismaticul Metin Hara și par mai îndrăgostiți că oricând.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Recent Hilal și Metin au fost surprinși în timp ce se aflau în vacanță alături de câinele lor, pe care îl adoră. Cei doi îndrăgostiți par foarte apropiați, iar noile zvonuri indică faptul că se gândesc serios la planuri de căsătorie.

Citeste si: Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.