Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2022, 21:17
Foto(4)

Îndrăgită Hilal Altinbilek se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia.

Hilal Altinbilek, actrița care a fascinat publicul cu rolul principal din serialul Mă numesc Zuleyha, are doar 31 de ani și a acumulat aproape un deceniu de experiență pe platourile de filmare. Îndrăgită actrița a cucerit telespectatorii din Turcia și de peste hotare cu talentul ei desăvârșit dovedit în multe seriale de excepție în care a jucat până în prezent. De curând, Hilal Altinbilek a publicat câteva imagini pe contul ei de socializare în care a apărut în costum de baie, iar fanii sau au fost plăcut surprinși.

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie

Celebra actrița Hilal Altinbilek a devenit cunoscută și în România încă de pe vremea în care a jucat în serialul Karagul, iar apoi a revenit în anul 2019 cu rolul principal în producția fenomen, Mă numesc Zuleyha, care i-a adus mare succes în carieră. În anul 2018, Hilal Altinbilek a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha și tot în 2018 a jucat și primul ei rol într-un film atistic, Cocuklar Sana Emanet, în care l-a avut că

partener de platou pe celebrul actor Engin Akyürek, o producție de mare succes, care a fost primită cu brațele deschise de publicul larg.

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei, Metin Hara! Iată în ce ipostaze tandre au fost surprinși și ce planuri au cei doi îndrăgostiți!

Dacă pe plan profesional Hilal Altinbilek s-a bucurat mereu de mari succese, pe plan personal, frumoasă actrița a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale.

De aproape un an însă se pare că această și-a întâlnit marea dragoste. Noul ei iubit, renumitul scriitor turc, Metin Hara, i-a cucerit inima iremediabil și au devenit un cuplu din ce în ce mai solid. Deși în ultima vreme presă din Turcia scria despre o posibilă despărțire a celor doi, recent aceștia s-au afișat împreună în spațiul public, semn că relația lor există și că se iubesc la fel de mult.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aflată în vacanță, Hilal Atlinbilek a ținut să le împărtășească și fanilor săi câteva imagini inedite din viață ei de zi cu zi. De curând, superbă actrița a publicat pe contul ei de socializare imagini în care a apărut în costum de baie. Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți de frumusețea actriței și nu au ezitat să îi transmită admirația lor.

Citeste si: Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.