Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, în ipostaze incendiare, la doar câteva zile de la despărțirea de iubitul ei, Metin Hara! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2022, 21:43

Celebra Hilal Altinbilek se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia. 

Hilal Altinbilek a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, cu roluri magistral interpretate. Deși are doar 31 de ani, actrița a captivat publicul cu talentul ei uriaș și cu frumusețea ei răpitoare și a acumulat multe premii în cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare.  Dincolo de carieră ei fulminantă, Hilal nu a avut parte de aceeași reușită și pe plan personal, deoarece tânăra actrița a trecut prin multe dezamăgiri pe plan sentimental în ultimii ani.

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, în ipostaze incendiare

Publicul din România a cunoscut-o pe superbă Hilal Altinbilek încă din 2014, pe când juca în serialul Karagul, iar apoi actrița a revenit pe micile ecrane, în producția Mă numesc Zuleyha, difuzată la Kanal D, în care a jucat rolul principal, alături de alți mari actori ai Turciei, precum: Vahide Percin, Ugur Gunes, Murat Unalmis, Ibrahim Celikkol.

Acesta a fost de altfel și cel mai recent rol jucat de frumoasă actrița, care i-a adus cel mai mare succes în carieră de până acum și totodată și un plus de notorietate la nivel internațional. 

Dincolo de platourile de filmare, Hilal Altinbilek s-a confruntat recent cu o perioada destul de dificilă și tristă în viață personală deoarece s-a despărțit de iubitul ei, celebrul scriitor Metin Hara.

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat în urmă cu aproximativ un an și a fost una cu năbădăi, deoarece cei doi protagoniști s-au despărțit și s-au împăcat de câteva ori. În urmă cu circa o luna presă din Turcia a scris că Hilal și Metin s-au reîmpăcat și au declarat că sunt foarte fericiți și împliniți împreună. Iar după doar câteva săptămâni a fost lansată vestea despărțirii lor definitive. Până în prezent celebra actrița nu a făcut declarații pe acest subiect, preferând să lase timpul să treacă și să își vadă de viață mai departe. 

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, dulce împăcare cu celebrul scriitor turc, Metin Hara! Cei doi îndrăgostiți au luat o decizie neașteptată în privința relației lor! 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, Hilal Altinbilek a publicat pe contul ei de Instagram o imagine inedită în care apare mai lipsită de inhibițîi decât oricând.

Celebra actrița a fost fotografiată în timp ce purta un costum de baie extrem de sexy, undeva la o piscină, bucurându-se de soarele, care ii mângâia chipul. Se pare că Hilal Altinbilek a reușit să depășească rapid perioada dificilă cauzată de despărțirea de iubitul ei Metin Hara. 

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță la câteva luni de la încheierea filmărilor!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.