Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, momente dificile pe plan profesional! Celebra actriță a fost concediată din cel mai recent proiect! Iată care a fost adevăratul motiv

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2023, 11:48
Foto(4)

N-aduce anul ce-aduce ceasul! Îndrăgita Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha a trecut prin cele mai dificile momente din cariera ei, după ce a fost concediată de producători în cel mai recent proiect! Iată cine este celebra actriță care a înlocuit-o chiar înainte de începerea oficială a filmărilor!

Hilal Altinbilek a fascinat publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale roluri jucate magistral în producții de excepție, în care a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nebună pentru domeniul actoriei. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba actriță încă din anul 2014, când a jucat un rol secundar în serialul Karagul, iar apoi a revenit pe micile ecrane, în anul 2019, în producția Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul principal ce i-a adus cel mai mare succes de până acum pe plan profesional.

La finalul anului trecut, celebra Hilul Altinbilek a trecut însă prin cele mai dificile momente din cariera ei, deoarece a fost concediată din distribuția serialului în care urmă să joace.

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, momente dificile pe plan profesional

Hilal Altinbilek s-a născut în anul 1991, în orașul Izmir, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară și condițiile propice pentru a studia și de a-și construi un viitor strălucit pe plan profesional.

Ambițioasa Hilal a visat încă din copilărie să devină peste ani o actrița celebra și admirată de public, astfel, la vârstă majoratului, după absolvirea liceului, această s-a înscris la școală privată de actorie, a Centrului de arte Mujdat Gezen din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline și dornică de ascensiune pe plan profesional.

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție în public, alături de actualul ei iubit! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, într-un cartier exclusivist din Istanbul!\

În anul 2011, pe când avea doar 20 de ani și încă se află pe băncile școlii, Hilal Altinbilek a fost remarcată de o mare casă de producție și cooptată în distribuția primului ei serial de televiziune, Derin Sular, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Iar apoi au urmat alte trei roluri magistral interpretate în seriale de excepție și unul in filmul artistic, Çocuklar Sana Emanet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La scurt timp după încheierea filmărilor pentru producția Mă numesc Zuleyha, care au durat patru ani, Hilal Altinbilek a acceptat o nouă propunere de colaborare, cu producătorii serialului Ab-i Hayat, în care urmă să joace rolul principal. În ciuda faptului că începuse deja să se pregătească pentru începerea filmărilor, la un moment dat, presa tabloidă din Turcia a anunțat că celebra actrița a fost concediată de producători, din cauza prea multor pretenții lansate pe platourile de

filmare. Potrivit tvmania.ro, superba Hilal Altinbilek ar fi fost concediată oficial din cauza anumitor modificări de scenariu, care au dus la incompatibilitatea ei cu personajul principal pe care urmă să îl interpreteze.

În cele din urmă, presa turcă a lansat vestea că celebra actriță care o va înlocui este nimeni alta decât Ebru Sahin (28 de ani), pe care publicul din România a cunoscut-o în distribuția serialului Hercai.

Producția Ab-i Hayat este regizată de renumită Hilal Saral, cea care a regizat și serialul fenomen, Dragoste infinită.