Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță la câteva luni de la încheierea filmărilor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2022, 11:30

Hilal Altinbilek, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Hilal Altinbilek

Îndrăgita Hilal Altinbilek este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Hilal Altinbilek, talentată actrița care a încântat publicul cu rolul magistral jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai apreciate vedete ale cinematografiei din Turcia. Deși are doar 31 de ani, Hilal are o experiență pe platourile de filmare de peste un deceniu, timp în care a dovedit un talent uriaș dar și o carismă aparte. De curând, celebra actrița și-a surprins fanii cu o apariție uluitoare în mediul virtual, unde a publicat o imagine în care a afișat un look nou.

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare uluitoare de look

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actrița Hilal Altinbilek încă de când a jucat în serialul Karagul, iar ulterior această a revenit pe micile ecrane în producția Mă numesc Zuleyha în care a interpretat rolul principal care i-a adus mare succes în carieră. În 2018, Hilal Altinbilek a jucat și primul ei rol într-un film artistic, intitulat Cocuklar Sana Emanet, în care l-a avut drept partener pe celebrul actor Engin Akyürek.

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, dulce împăcare cu celebrul scriitor turc, Metin Hara! Cei doi îndrăgostiți au luat o decizie neașteptată în privința relației lor! 

Dincolo de viață profesională care a fost mereu presărată cu multe reușite de-a lungul celor zece ani de activitate, Hilal Altinbilek se bucură în prezent și pe plan personal de o perioada frumoasă, deoarece trăiește o poveste de dragoste alături de renumitul scriitor turc, Metin Hara și se simte o femeie fericită și împlinită.

Chiar dacă presă turcă a lansat anumite zvonuri despre o posibilă despărțire a celor doi îndrăgostiți, recent celebra actrița a publicat imagini în care apărea alături de noul ei iubit, dovedind că relația lor încă funcționează.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

De curând, Hilal Altinbilek a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care a apărut cu un look schimbat. Fanii săi au fost surprinși să o regăsească pe celebra actrița care și-a schimbat culoarea părului, la doar câteva luni de la încheierea filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha, Hilal a renunțat la culoarea șatenă a părului așa cum arată eroina producției și acum este brunetă, însă este la fel de frumoasă.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.