Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, transformare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță, la cinci ani de la încheierea filmărilor pentru îndrăgita producție

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2024, 22:00

Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arată renumita actriță în prezent!

Hilal Altinbilek are doar 33 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai în vogă și mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actriță încă din anul 2014, când a jucat un rol secundar în serialul Karagul, iar apoi a apărut în serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D, în care a jucat rolul principal ce i-a adus cea mai mare reușită din carieră.

De curând, celebra actriță, a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția cu un nou look.

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, transformare uluitoare de look

Hilal Altinbilek a făcut furori cu rolul principal din producția Mă numesc Zuleyha și își surprinde în continuare fanii cu noi proiecte de excepție și cu noi apariții uluitoare atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Citește și: Hilal Altinbilek și Kerem Alıșık, pentru prima dată față în față, după ce s-a vehiculat anul trecut că ar forma un cuplu în viața reală! Iată unde au fost surprinși celebrii actori

De curând, îndrăgita actriță a postat pe pagina ei de Instagram câteva imagini inedite în care și-a făcut apariția cu un nou look.

Această și-a schimbat culoarea părului însă a recurs și la o schimbare a coafurii, iar urmăritorii săi au admirat-o și au apreciat-o că de fiecare dată.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Hilal Altinbilek, o actriță desăvârșită la doar 33 de ani

Născută în anul 1991, în Izmir, Hilal Altinbilek a crescut și a studiat în orașul natal până la vârsta majoratului, când a hotărât să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile. După încheierea liceului, ambițioasă Hilal s-a înscris la școala de actorie, din cadrul Centrului de Arte Mujdat Gezen din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes, devenind astfel o actrița cu drepturi depline.

Cu multă muncă și perseverență, Hilal Altinbilek a început să participe la diverse casting-uri.

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de noul ei partener de platoul din cel mai recent proiect! Este vorba despre unul dintre cei mai frumoși actori ai momentului în Turcia

În anul 2011, Hilal Altinbilek a fost remarcată de o celebră casă de producție din Istanbul, care i-a propus să joace în distribuția serialului Derin Sular, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită de

astăzi. Treptat această a primit din ce în ce mai multe oferte de a juca în seriale de excepție.

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!