Hilal Altinbilek nu lasa cartea din mana nici in vacanta

Autor: A.I.

Hilal Altinbilek, frumoasa actrita care interpreteaza rolul Zuleyha, in indragitul serial “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se bucura din plin de vacanta.

Frumoasa Hilal a ales si anul acesta sa-si petreaca vacanta in Bodrum, destinatia preferata a actritei, de data aceasta ea fiind insotita de cativa prieteni. Cum printre pasiunile vedetei se numara si cititul, iar pandemia inca da de furca tuturor, atragatoarea actrita a lasat deoparte orice alta “distractie” si nu s-a dezlipit de cea mai buna “prietena”, cartea.

Paparazzo locali au surprins-o pe frumoasa Hilal pe plaja unui hotel din Guvercinlik, una dintre statiunile mai putin cunoscute din peninsula Bodrum, bucurandu-se de soare, dar si de lectura.

Actrita a petrecut toata ziua citind, si doar o scurta pauza de cafea, si cateva mesaje primite pe telefon au facut-o pe aceasta sa lase lectura si sa se ridice de pe sezlong.

In aceasta seara, de la ora 20:00, “Ma numesc Zuleyha” vine cu un nou episod, plin de dragoste, suspans si actiune, la Kanal D.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sursa foto: https://www.milliyet.com.tr/cadde/hilal-altinbilek-tum-gun-kitap-okudu-6241061

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.