Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei, Mehmet Can Uzun! „Am fost în vacanță!” Iată cum au fost surprinși recent cei doi îndrăgostiți

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2023, 14:36
Foto(5)

Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha, surprinsă recent la brațul iubitului ei, Mehmet Can Uzun! „Totul merge foarte bine!” Iată ce a spus superba actriță despre căsătorie și cum a fost fotografiată alături de celebrul om de afaceri.

Hilal Altinbilek are doar 32 de ani însă a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și cu frumusețea ei uluitoare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba actriță încă din anul 2014, când a jucat în serialul Karagul, iar anul 2019, a apărut la Kanal D în producția Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul principal, care i-a adus și cel mai mare succes de până acum în carieră.

Deși în ultimii ani celebra actrița părea că este urmărită de ghinion pe plan personal, deoarece a trecut prin câteva dezamăgiri sentimentale, de câteva luni această trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un renumit om de afaceri care i-a readus fericirea și împlinirea și în viață personală.

Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei, Mehmet Can Uzun

Hilal Altinbilek s-a născut în anul 1991, în Izmir, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație riguroasă, dar și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini mărețul vis de a deveni actrița. După absolvirea liceului, ambițioasa Hilal s-a înscris la cursurile de teatru din cadrul secției de Actorie a Centrului de Arte Mujdat Gezen din Istanbul, pe care le-a încheiat cu succes, devenind astfel o actrița cu drepturi depline.

Citește și: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, vizită cu peripeții în Italia! Iată cum și-a făcut apariția celebra actriță la una dintre cele mai populare emisiuni

Cu multă muncă, perseverență, Hilal Altinbilek a început să participe la diverse casting-uri pentru a căpăta experiență pe platourile de filmare și a fost selectată de marile case de producție din Istanbul.

Astfel, în anul 2011, superbă actrița a debutat pe platourile de filmare ale serialului Derin Sular, care a însemnat și primul pas către cariera strălucită din prezent. Au urmat alte trei roluri magistral interpretate în două serialele și respectiv în filmul artistic, Çocuklar Sana Emanet. Cel mai recent proiect este serialul Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului principal, care i-a adus și cel mai mare succes de până acum și a făcut-o celebra în multe colțuri ale lumii.
De curând, Hilal a călătorit în Italia, unde a participat în cadrul unui celebru show de televiziune, în care a făcut senzație printre numeroșii săi fani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Revenită recent din periplul ei prin Europa, Hilal Altinbilek a fost surprinsă la brațul noului ei iubit, renumitul om de afaceri Mehmet Can Uzun, când ieșeau dintr-un restaurant de lux din Istanbul.

Cei doi au fost observați de jurnaliști, care le-au adresat câteva întrebări. Printre care și o întrebare cu privire la o posibilă căsătorie, iar îndrăgita actrița a evitat un răspuns și le-a urat seară bună reporterilor, spunându-le doar că totul evoluează bine în relația lor.

„Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră. Am fost în vacanță, tocmai am revenit! Totul merge foarte bine!”, a spus Hilal Altinbilek.

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție în public, alături de actualul ei iubit! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, într-un cartier exclusivist din Istanbul!