Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, este mai fericită ca oricând! Celebra actriță a fost surprinsă pentru prima dată în public alături de noul ei iubit!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2023, 15:48

Hilal Altinbilek este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia. Aceasta a devenit din ce în ce mai controversată!

Actrița Hilal Altinbilek a făcut furori cu rolul principal jucat în producția Mă numesc Zuleyha, care i-a adus și cel mai mare succes din carieră de până acum. În ciuda faptului că are doar zece ani de experiență pe platourile de filmare, Hilal a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a devenit treptat una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului, dovedind un talent desăvârșit și o carisma aparte.

Dincolo de carieră ei strălucită, îndrăgită actrița a căpătat și o mare notorietate atât în Turcia, cât și peste hotare, iar publicul a devenit interesat și de viață personală a acesteia. La finalul anului trecut, Hilal Altinbilek a anunțat despărțirea definitivă de fostul ei iubit, scriitorul Metin Hara, iar la scurt timp, presă a scris că ar avea o nouă relație cu un renumit om de afaceri turc, Mehmet Can Uzun.

Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, a fost surprinsă pentru prima dată în public alături de noul ei iubit

Publicul din România a cunoscut-o pe superb și talentata actriță Hilal Altinbilek încă din anul 2014, când a jucat un rol secundar în serialul Karagul, iar ulterior această a apărut la Kanal D, în producția Mă numesc Zuleyha.

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță la doar câteva luni de la încheierea filmărilor!

Hilal Altinbilek are 31 de ani și se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, însă până nu demult nu se consideră o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece se află încă în căutarea marii iubiri. Anul trecut, celebra actrița a dezvăluit și presă faptul că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un renumit scriitor, Metin Hara, însă după câteva luni de relație, cei doi au decis să se despartă și să meargă pe drumuri separate, în ciuda faptului că fanii lor își doreau să îi vadă căsătoriți.

Spre finalul anului 2022, presa turcă a scris că îndrăgita actrița ar fi din nou îndrăgostită însă nu confirmase încă relația cu omul de afaceri Mehmet Can Uzun.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De curând, o celebră publicație din Turcia a surprins-o pe superba Hilal Altinbilek alături de noul ei iubit, demonstrând astfel tuturor că este din nou fericită și că se simte iubita.

Mai mult decât atât, actrița a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare tot cu zâmbetul pe buze, semn că destinul i-a surâs de această dată și pe plan personal.

Citește și: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!