Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite in plina pandemie! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in curtea casei sale din Istanbul!

Author: D.I.
Actualizat: 08 apr 2020, 15:16
Foto(7)

Hilal Altinbilek (eroina serialul "Ma numesc Zuleyha") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Actrița Hilal Altinbilek s-a născut în 1991, in İzmir, Turcia. După absolvirea școlii primare a început să ia lecții de actorie iar în anul 2010 a obținut diploma de absolvire a Centrului de arte Mujdat Gezen. 

Absolventa a Facultatii de Management Economic, din cadrul Ege University, Hilal, fata cu ochii de azur, in varsta de 29 de ani, care atrage tot mai multi fani prin interpretarea unica, in cel mai recent rol al sau, personajul Zuleyha, crede in … numerologie.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Hilal Altınbilek, interpreta rolului principal din serialul "Ma numesc Zuleyha", difuzat de Kanal D, a fost nevoita sa-si anuleze vizita in Spania unde fusese invitata pentru a discuta un rol intr-o productie ce urma sa fie filmata in Marbella. In negocieri avansate pentru acest film, frumoasa actrita spera ca perioada dificila, prin care trece intreaga lume, sa fie depasita cu bine si indeamna la calm si la respectarea tuturor indicatiile autoritatilor.

Citeste si: O renumita actrita din Turcia a fost testata pozitiv cu noul coronavirus! "Va rog sa stati in casa!" Iata despre cine este vorba si care este starea acesteia in prezent!

"In urmatoarea perioada imi voi limita deplasarile doar la cele absolut necesare. Trebuie sa fim precauti, sa prevenim orice infectie. Trebuie sa ne pastram cumpatul si sa ascultam sfaturile autoritatilor", a declarat Hilal Altinbilek pentru presa din Turcia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Astfel, frumoasa Hilal Altinbilek respecta intocmai restrictiile impuse de autoritatile turce si se afla inca autoizolare la domiciliu, alaturi de parintii sai, in casa lor din Istanbul.

Citeste si: Demir recurge la un gest extrem! Barbatul este la un pas de a-si ucide propria mama! Afla cum va reactiona Hunkar si ce nenoricire se va abate asupra familiei sale, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00!

Celebra actrita adora sa petreaca timp in aer liber in gradina casei, alaturi de cainele sau, dar se ingrijeste si de florile plantate de parintii sai. Iata cum a fost surprinsa indragita actrita:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.