Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", marturisiri neasteptate despre cea mai intensa scena de dragoste filmata pana acum in serial!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 iul 2021, 13:55
ma numesc zuleyha Foto(6)
Hilal altinbilek, actrita care da viata personajului Zuleyha din serialul turcesc "Ma numesc Zuleyha"
Sursa: Instagram

Celebra Hilal Altinbilek este considerata drept una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.

Desi are doar 30 de ani, frumoasa actrita Hilal Altinbilek s-a remarcat inca de la prima sa aparitie pe micile ecrane in Turcia, datorita talentului aparte si frumusetii sale rapitoare. Pana in prezent tanara actrita a jucat in patru seriale turcesti de mare succes si intr-un film artistic, insa are planuri mari si pentru viitorul carierei sale. Telescpectatorii din Romania au cunoscut-o pe talentata Hilal mai intai in serialul Karagul, difuzat in anul 2015 si ulterior in serialul fascinant "Ma numesc Zuleyha", in care interpreteaza rolul principal.

Hilal Altinbilek, marturisiri despre cea mai intensa scena de dragoste filmata in serialul "Ma numesc Zuleyha"!

In anul 2018 indragita actrita Hilal Altinbilek a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Ma numesc Zuleyha", alaturi de multi actori extrem de talentati si cu vasta experienta in actorie. Actrita marturisea inca de la inceputul filmarilor faptul ca acest rol reprezinta o mare provocare pentru cariera sa si va incerca din rasputeri sa dea totul pe platourile de filmare pentru a realiza un proiect de mare succes alaturi de colegii sai

de breasla. Sosirea pandemiei de COVID-19 in anul 2020, a dus la amanarea filmarilor pentru urmatoarele sezoane pregatite de producatori, insa anul acesta filmari au fost reluate.

In luna martie anul trecut, indragita actrita Hilal Altinbilek a oferit in exclusivitate un interviu pentru tvmania.ro, in care a vorbit cu sinceritate despre cateva subiecte legate de serialul "Ma numesc Zuleyha", care i-a adus cel mai mare succes de pana acum in cariera sa.


Intrebata cum a reusit sa faca fata ritmului alert al filmarilor pentru primele doua sezoane ale serialului, dar si care este in general atmosfera din timpul filmarilor pe platouri alaturi de colegii sai, Hilal a subliniat ca petrec toti foarte mult timp la filmari, care depind de multe ori chiar si de conditiile meteorologice, insa reusesc sa depaseasca munca dificila datorita pasiunii pentru meseria lor.

"Petrecem multe ore la filmări, nu știu să vă spun exact câte, variază.

Avem filmări de zi, de seară, putem depăși 12 ore. Că să nu mai spun că uneori pot interveni și anumite fenomene meteo care n-ar trebui să în unele scene, și atunci așteptăm ca ele să treacă, să se instaureze. Noi lucrăm cu multă implicare, empatizăm cu personajele noastre, iar atmosfera este una de familie. Câteodată nu simți că trec 12-14 ore dintr-o zi. Precum o familie, ne ajutăm, ne consiliem, dacă e cazul, povestim, râdem împreună și încercăm să fim cât mai buni pentru personajele pe care le interpretăm."
, a rapsuns Hilal Altinbilek.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cate operatii estetice are Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut celebra actrita!

Fanii serialului turcesc "Ma numesc Zuleyha" au fost de-a dreptul fascinati de povestea impresionanta de dragoste dintre Zuleyha si Yilmaz si mai ales de sacrificiile facute de cele doua personaje, pentru a-si reprima sentimentele.

Intebata care a fost pentru ea cea mai intensa scena de dragoste filmata in serial, Hilal Altinbilek a recunoscut ca este o onoare sa joace alaturi de cei doi mari actori Ugur Güneș (Yilmaz) si Murat Ünalmış (Demir). Cat despre cea mai intensa scena, actrita a marturisit ca i s-au parut intense toate acele momente in care Zuleyha si Yilmaz se revad si se iubesc, deoarece dragostea lor este desavarsita. Insa totodata aceste scene intense de iubire i s-au parut si foarte dificile.

"Intense mi se par toate momentele în care Züleyha și Yilmaz (Ugur Güneș) se revăd, se iubesc. Dragostea lor e desăvârșită. Prin ochii Züleyhei pot spune că scenele care mi s-au părut dificile sunt cele de dragoste cu Demir (n.r. – Murat Ünalmış). Simțeam cum e să iubești pe cineva, dar să fii cu altcineva!", a spus Hilal.

Citeste si: Cu ce se ocupa Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”, înainte să devină actriță

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.