Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, se pregătește de un nou proiect de excepție! Iată cine este celebrul și carismaticul actor care îi va fi partener superbei Hilal în noul serial

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2023, 15:29

El este noul partener al frumoasei actrițe Hilal Altinbilek în viitorul proiect de televiziune! Este vorba despre unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai momentului în Turcia!

Hilal Altinbilek are doar 32 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. În cei zece ani de activitate pe platourile de filmare, ambițioasă tânăra a jucat în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2014, când a jucat în serialul Karagul, iar apoi a revenit în producția Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului principal.

De curând, celebra actrița a fost cooptată într-un nou proiect de televiziune care se anunță unul de mare succes.

Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, se pregătește de un nou proiect de excepție

Hilal Altinbilek s-a născut în anul 1991, în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a decis să meargă în Istanbul pentru a-și continuă studiile.

După absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a decis să se înscrie cursurile de actorie, în cadrul Centrului de Arte Mujdat Gezen din Istanbul, pe care le-a încheiat cu succes. Cu multă perseverență, talent nativ și determinare, Hilal Altinbilek a început să participe la diverse casting-uri pentru a căpăta experiență și astfel a fost descoperită de marile case de producție din Istanbul, care au cooptat-o în proiecte importante de-a lungul timpului.

Citește și: Hilal Altinbilek și Kerem Alıșık, pentru prima dată față în față, după ce s-a vehiculat anul trecut că ar forma un cuplu în viața reală! Iată unde au fost surprinși celebrii actori

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

După succesul răsunător de care s-a bucurat celebra Hilal Altinbilek cu rolul principal din producția Mă numesc Zuleyha, îndrăgita actrița a acceptat de curând un nou proiect ce se anunță unul de amploare.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Hilal Altınbilek va juca rolul Şebnem în serialul Șahane Hayatım (Minunata mea viață), o producție ce va fi realizată de renumita casă de producție AY YAPIM.

Frumoasa actrița îl va avea partener de platou pe chipeșul și talentatul actor Onur Tuna, pe care telespectatorii din România l-au cunoscut cu ani în urmă în distribuția serialului Prețul fericirii, în rolul Alihan și apoi în serialul Doctorul minune, în rolul Ferman.

Scenariul serialului polițist a fost realizat de celebra Meriç Acemi, iar la pupitrul de regizor va fi Çağrı Bayrak. În prezent pregătirile au început, castingul continuă, iar actorii așteaptă cu nerăbdare primele repetiții.

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei, Mehmet Can Uzun! „Am fost în vacanță!” Iată cum au fost surprinși recent cei doi îndrăgostiți