Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul celebrei actrite, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Author: D.I.
Actualizat: 15 iun 2020, 18:07
Foto(9)

Hilal Altinbilek, din serialul "Ma numesc Zuleyha", una dintre cele mai indragite actrite ale momentului in Turcia.

Absolventa a Facultatii de Management Economic, din cadrul Ege University, Hilal, fata cu ochii de azur, in varsta de 29 de ani, care atrage tot mai multi fani prin interpretarea unica, in cel mai recent rol al sau, personajul Zuleyha, crede in numerologie.

Actrița Hilal Altinbilek s-a născut în 1991, in İzmir, Turcia. După absolvirea școlii primare a început să ia lecții de actorie iar în anul 2010 a obținut diploma de absolvire a Centrului de arte Mujdat Gezen. 

Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia

A debutat cu un rol principal în serialul Derin Sular (2011). S-a făcut remarcată cu următorul rol în serialul Trandafirul negru (Karagül) care a fost difuzat și în România.

În anul 2018 a jucat rolul principal alături de Engin Akyürek în filmul Cocuklar Sana Emanet.

Pentru performanța în serialul "Ma numesc Zuleyha" (Bir Zamanlar Çukurova) a fost nominalizată la Premiile Altın Objektif Ödülleri la categoria "Cea mai bună actriță". (sursa: Instagram; tolbacudetoate.com) 

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata frumoasei Hilal Altinbilek, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha"! Iata cine este cel care reprezinta centrul universului pentru celebra actrita! 

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha" a dat cartile pe fata! Iata cine este celebra cantareata care l-a cucerit iremediabil!

Citeste si: Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha”: „Sunt pătimaș în iubire!”

Desi se dedica mult carierei sale si isi petrece mare parte a timpului pe platourile de filmare folosind machiaj permanent, Hilal Altinbilek se bucura de un ten impecabil, cu aspect sanatos. Iata cum arata celebra actrita atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor:

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.