Hilal Altınbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, trece prin momente dificile! Iată ce i s-a întâmplat celebrei actrițe de curând!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2022, 22:11
Foto(4)

Hilal Altınbilek, care a făcut furori cu rolul din serialul Mă numesc Zuleyha, este considerată una dintre cele mai talentate actrițe ale momentului în Turcia.

Superba Hilal Altinbilek, care a fascinat publicul cu rolul jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale Turciei, datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale uluitoare.

Hilal Altınbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, trece prin momente dificile!

La cei 31 de ani ai săi, Hilal Altinbilek a reușit să acumuleze o experiență de peste un deceniu pe platourile de filmare, jucând în multe seriale și filme de excepție, care i-au adus succese mari și au propulsat-o printre cele mai apreciate și premiate

actrițe din generația ei. În ciuda faptului că recent frumoasă actrița își anunțase fanii că este fericită alături de iubitul ei, după ce aceștia se împăcaseră, astăzi a apărut în presa din Turcia teribilă veste despre despărțirea lor definitivă.

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

Îndrăgita Hilal Altinbilek a devenit cunoscută publicului din România în anul 2014 când a jucat în serialul Karagul și apoi această a revenit pe micile ecrane în producția Mă numesc Zuleyha, în anul 2019, când a jucat rolul principal. Dacă pe plan profesional, Hilal Altinbilek s-a bucurat de mari succese, în viață personală, celebra actrița a avut parte de dezamăgiri și deziluzii sentimentale, după câteva relații eșuate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deși în ultima vreme părea că în sfârșit își întâlnise sufletul pereche și își făcuse apariția în mediul public alături de noul ei iubit, un renumit scriitor turc, Metin Hara, recent o nouă veste a cutremurat showbiz-ul din Turcia. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Hilal Altinbilek și Metin Hara au pus punct final relației lor, după aproape un an. Cei doi au declarat că s-au despărțit de comun acord și speră să le fie bine pe drumuri separate.

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță la câteva luni de la încheierea filmărilor!