Hilal Altinbilek și Kerem Alıșık, pentru prima dată față în față, după ce s-a vehiculat anul trecut că ar forma un cuplu în viața reală! Iată unde au fost surprinși celebrii actori

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 iul 2023, 22:21
Foto(6)

Hilal Altinbilek și Kerem Alıșık, reîntâlnire de gradul zero! Iată în ce ipostaze uluitoare au fost surprinși cei doi actori, după ce anul trecut s-a zvonit că ar avea o relație de iubire, dincolo de platourile de filmare!

Serialul Mă numesc Zuleyha a încântat publicul încă de la primele episoade difuzate datorită poveștii impresionante de viață adusă în prima plan, dar prin intermediul personajelor puternice și bine puse în scenă de mulți actori celebri și apreciați în Turcia. Printre aceștia s-au numărat superbă actrița Hilal Altinbilek și Kerem Alisik, despre care presă a scris în urmă cu aproximativ doi ani faptul că ar formă un cuplu dincolo de platourile de filmare.

În cele din urmă însă cei doi actori au elucidat acel zvon și au demonstrat că între ei nu a existat decât o frumoasă prietenie. De curând, aceștia au fost surprinși pentru prima dată față în față, în cadrul unui eveniment important ce s-a desfășurat în Italia.

Hilal Altinbilek și Kerem Alıșık, pentru prima dată față în față, după ce s-a vehiculat anul trecut că ar forma un cuplu în viața reală

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Hilal Altınbilek și Kerem Alıșık, protagoniștii serialului „Mă numesc Zuleyha” produs de Tims&B Productions și difuzat în Italia sub denumirea „Terra Amară”, au participat la cea de-a 17-a ediție a ceremoniei de decernare a premiilor „Nations Awards-Thinkingreen Taormina” desfășurată în superba insulă Sicilia.

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei, Mehmet Can Uzun! „Am fost în vacanță!” Iată cum au fost surprinși recent cei doi îndrăgostiți

Hilal Altınbilek și Kerem Alıșık au fost întâmpinați cu mare bucurie, admirație și urale de mulți fani de îndată ce au intrat în zona de ceremonie din magicul teatru antic din Taormina.

„Sunt foarte fericită să fiu alături de dumneavoastră în atmosfera impresionantă a Siciliei”, a spus Hilal Altınbilek.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Și tot pe scenă, Hilal Altinbilek a rememorat personajul ei din serial și a transmis câteva cuvinte pline de emoție: „Züleyha a fost unul dintre cele mai frumoase roluri pe care le-am jucat, cu caracterul ei puternic. Datorită ei, m-am întâlnit cu dumneavoastră!”

Citește și: Kerem Alisik, actorul care a dat viață personajului Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, a primit cel mai frumos cadou din partea fiului său! Iată prin ce emoții teribile a trecut marele actor!

Pe de altă parte, Kerem Alisik a salutat publicul în limba italiană, arătându-și bucuria de a se află în minunată Sicilia. Îndrăgitul actor și-a continuat discursul în limba turcă și a transmis multă emoție spectatorilor prin cuvintele sale pline de sensibilitate și totodată a ținut să mulțumească publicului din Italia pentru toată susținerea.

„Succesul din străinătate al serialelor realizate în țara mea, ne face mândri.

Vom continuă să realizăm astfel de proiecte de succes care sunt admirate în întreaga lume!(...) Iubesc lucrurile care nu pot fi cumpărate... că marea... că cerul... că lumina lunii... că dragostea! Vă mulțumesc foarte mult pentru dragostea pe care mi-ați arătat-o ​​în Italia și pentru premiul pe care mi l-ați oferit! Ne aduce o mare mândrie și fericire că lucrările frumoase pe care le facem în țara noastră primesc atenție și admirație în întreaga lume! Mulțumesc Sicilia!”, a scris Kerem Alisik pe contul lui de socializare.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.