Hilal Altinbilek și Ugur Gunes din serialul Mă numesc Zuleyha, relație de iubire și dincolo de platourile de filmare sau o prietenie sinceră? Imaginile care au pus pe jar fanii celor doi actori!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2022, 14:41
hilal altinbilek Foto(5)

Hilal Altinbilek si Ugur Gunes, in timpul unei sedinte foto

Sursa: www.yeniasir.com.tr

Hilal Altinbilek și Ugur Gunes au jucat împreună pe durata primelor două sezoane în serialului Mă numesc Zuleyha și au devenit din ce în ce mai apreciați de public.

Hilal Altinbilek și Ugur Gunes, doi dintre actorii principali ai indragitei producții Mă numesc Zuleyha, au fascinat publicul cu talentul lor, dar și cu modul incredibil în care au reușit să contureze personajele interpretate, de-a lungul celor peste doi ani de filmări asidue.
În timpul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha, Hilal Altinbilek și Ugur Gunes au început să se apropie din ce în ce mai mult, conform scenariului iar fanii lor și-au dorit să îi vadă împreună și dincolo de micile ecrane.

Hilal Altinbilek și Ugur Gunes din serialul Mă numesc Zuleyha, relație de iubire și dincolo de platourile de filmare sau prietenie sinceră?

Frumoasa și talentata Hilal Altinbilek, care a captivat publicul din Turcia și de peste hotare cu rolul principal în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit la doar 30 de ani una dintre cele mai apreciate actrițe. În cei peste zece ani de experiență pe platourile de filmare, Hilal a jucat magistral în toate proiectele sale, care i-au deschis pas cu pas drumul către celebritate și către carieră strălucită de astăzi.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superbă Hilal Altinbilek încă din anul 2015, când a jucat în serialul Karagul, iar apoi această a apărut pe micile ecrane, la Kanal D, în serialul Mă numesc Zuleyha, în anul 2019, unde a interpretat rolul principal alături de mulți alți colegi de breaslă talentați și renumiți în Turcia, precum Murat Unalmis, Ugur Gunes, Vahide Percin, Kerem Alisik, care au dat viață unor personaje la fel de fascinante și memorabile.

Citeste si: Cât de tânără și frumoasă este mama celebrei Hilal Altinbilek! Actrița din serialul Mă numesc Zuleyha și mama ei seamănă uluitor de mult!

În ceea ce-l privește pe tânărul actor, Ugur Gunes (34 de ani), s-a remarcat și el datorită talentului uriaș, dar și carismei sale aparte. Acesta a făcut furori cu rolul magistra interpretat în serialul Mă numesc Zuleyha, pe durata primelor două sezoane ale producție, deoarece la începutul sezonului 3 a părăsit distribuția.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ugur Gunes, care s-a orientat inițial către un cu totul alt domeniu și a urmat Facultatea de Geografie, în cadrul Universității din Ankara, a simțit la un moment dat chemarea către actorie și la sfatului unui bun prieten a decis să urmeze și Facultatea de Teatru pentru a deveni actor cu drepturi depline.

În cadrul serialului Mă numesc Zuleyha, cei doi actori Hilal Altinbilek și Ugur Gunes au jucat, potrivit scenariului, rolurile a doi îndrăgostiți, care au luptat neîncetat pentru dragostea lor, până când moartea i-a despărțit definitiv. Pe durata celor doi ani în care au filmat împreună, cei doi actori au legat o frumoasă relație de prietenie, însă fanii lor și-au dorit cu ardoare să îi vadă împreună și în viață reală, iar povestea lor de iubire din serial să se materializeze și dincolo de platourile de filmare.

Însă în cele din urmă aceștia au lămurit situația, confirmând că nu există nimic mai mult între ei, decât o sinceră și frumoasă prietenie, în ciuda aparițiilor lor în cadrul unor evenimente mondene, în care au fost surprinși destul de apropiați.

Citeste si: Fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la bustul gol! Iată unde a fost surprins celebrul actor Uğur Güneş!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.