HILAL si YILDIZ din "PATRIA MEA ESTI TU", cele mai bune prietene si dincolo de platourile de filmare! Iata ce legatura frumoasa de prietenie s-a realizat intre cele doua tinere pe durata serialul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2020, 10:41
video Foto(10)

Pinar Deniz si Miray Daner s-au cunoscut pe platourile de filmare si au legat cea mai frumoasa relatie de prietenie.

Miray Daner, una dintre cele mai tinere actrite (18 ani) a crescut pe platourile de filmare si face parte din categoria actorilor care si-au construit singuri cariera, prin propriul talent.


Viata ei de actrita a inceput la 7 ani cu rolul din "Bez Bebek" ("Papusa din carpa") si la 14 ani a jucat in "Yaman", unul dintre cele mai indragite seriale. Performanta ei a stralucit odata cu rolul Hilal din "Vatanım Sensin" ("Patria mea estu tu") si astfel, la varsta de 18 ani, frumoasa actrita si-a creat propriul miracol prin frumusete, talent, putere si succes.


Pinar Deniz s-a nascut in 1994, in Istanbul si a absolvit cu succes Facultatea de Relatii Publice si Publicitate in cadrul Universitatii din Istanbul.
Descoperindu-si inca de mica talentul actoricesc si farmecul deosebit, Pinar a urmat cursuri de specializare in actorie si a inceput sa se dedice trup si suflet profesiei sale.
Talentul si frumusetea ei au fost rapid remarcate de marile case de productie sin Turcia, care fara sa stea pe ganduri i-au oferit deja roluri in serialele turcesti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

In anul 2015, Pinar Deniz a jucat in videoclipul celebrului cantaret Murat Dalkilic si in acelasi an a fost cooptata intr-o noua productie, "Beyaz Yalan".


 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.