Hohote de râs la „Bravo, ai stil”! Cu ce i-au amuzat Carina și Constanția pe jurați: „Pleacă, fetiță, acasă!”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 apr 2023, 22:10

Cu ce i-au amuzat Carina și Constanția pe jurați

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Constanția a fost mai puțin norocoasă în privința ținutei sale.

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Constanția i-a făcut pe jurați să râdă.

Hohote de râs la „Bravo, ai stil”

Astăzi, la defilarea Constanției, concurenta și-a pregătit o ținută pentru a merge la o petrecere privată, unde s-a întâlnit cu un băiat pe care îl plăcea de mult timp dar, în momentul în care iubita acestuia și-a făcut apariția, și-a dat seama

că merită mai mult și a renunțat.

Cum Maurice Munteanu este mereu atent la detalii, nu a putut să nu observe că, pe talpa pantofilor Constanției, etichetele nu au fost dezlipite.

Citește și: Iris, insinuări cu subînțeles la adresa Andreei: „Este o persoană extrem de calculată, a venit cu temele extrem de bine făcute de acasă”. De ce ar exista bănuiala că primește un ajutor la ținute

Carina a fost cea care și-a dat cu părerea despre ținuta Constanției. Concurentei nu i-au plăcut nici pantofii, nici geanta și nici geaca purtate de aceasta, motiv pentru care a pus-o să își dea geaca jos, lucru care a stârnit râsetele juraților

„Fără geacă, fără pantofi, fără concurentă... pleacă, fetiță, acasă! Păi cum adică, aia nu, aia nu, păi și ce rămâne din concurentă?”, a declarat Maurice, amuzat de situație.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu-mi plăcea geaca pentru că părea prea demodată, îmi place așa, fără geacă, și dacă și-ar fi luat și alți pantofi...

poate simpli, fără baretele alea acolo, pe picior”, a spus Carina, despre ținuta Constanției.

Constanția, taxată pentru simplitatea apariției sale

Se pare că nu a fost cea mai bună seară pentru Constanția. Maurice Munteanu a semnalat faptul că pantofii nu se potrivesc, fiind dintr-o zonă stilistică diferită de hainele pe care le poartă și a mai punctat, de asemenea, că și-ar fi dorit să vadă un machiaj mai negru și un păr mai grafic.

Citește și: ”Are pantofi de babă” Raluca Bădulescu a reacționat dur! Ținuta Constanției a scos-o din minți pe jurată: „Cred că mă cam enervez”

Alexandru Abagiu, de asemenea, i-a spus că ar fi fost mai bine să pună accentul pe machiajul ochilor, lucru care i-a lipsit cu desăvârșire Constanției. În aceeași notă, Raluca Bădulescu și-ar fi dorit să fie mai atentă la detaliile ținutei.

Chiar dacă nu a fost o ținută excepțională, Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu i-au oferit o steluță Constanției după ce aceasta și-a desprins părul. Singurul care nu i-a dat „bravo, ai stil” a fost Maurice Munteanu.