Hollywood-ul este in DOLIU! Avea 29 de ani si s-a sinucis

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Lee Thompson Young, un fost actor care a jucat in serialele Disney, cunoscut in special pentru rolul principal pe care l-a interpretat in serialul "The Famous Jett Jackson, difuzat la sfarsitul anilor 1990, s-a sinucis la varsta de 29 de ani, la Los Angeles, a anuntat managerul sau., potrivit Mediafax.

 

 

"Cu mare tristete va anunt ca Lee Thompson Young s-a sinucis in această dimineata", a declarat Jonathan Baruch, managerul actorului.

 

Barbatul a fost gasit decedat in locuinta sa din cartierul North Hoillywood, luni dimineata, dupa ce colegii sai de platou, din distribuitia serialului "Rizzoli& Isles" au anuntat polititia dupa ce acesta nu a mai venit la filmari. 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Young a devenit cunoscut cu rolul Jett Jackson, pe Disney Channel, intr-un serial despre un tanar actor care filmeaza un serial fictiv in Carolina de Nord. 

 

Sursa: Mediafax

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.